Kim Kardashian i baby-dilemma: Spørger familien til råds

Khloé, Kourtney og Kim Kardashian.

Khloé, Kourtney og Kim Kardashian.

Foto: MEGA

Når Kim Kardashian og Kanye West inden længe bliver forældre igen, er det til barn nummer fire. Nu fortæller den vordende reality-mor, at hun står i et dilemma.

Med den fjerde arving, der snart melder sin ankomst, skal der selvfølgelig også findes et navn. Og det er åbenbart sværere end som så.

I hvert fald hvis man spørger Kim Kardashian. For at finde det helt rigtige navn søger hun nemlig hjælp hos hendes familie, der uden tvivl har en holdning til det kommende barns navn.

Kim var i går gæst i talkshowet "Jimmy Kimmel Live!", og her spurgte værten, som lægger navn til showet, om Kanye har budt ind med forslag til navne.

Og det har både han og mange andre i familien, lyder det til.

- Jeg tager helt sikkert en spørgerunde i familien. Men det sker for det meste, efter babyen er født, og vi prøver at finde ud af, hvad det lille barn ligner, sagde Kim Kardashian i talkshowet ifølge E!.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kim Kardashian og Kanye West.

Kim Kardashain og Kanye West venter deres fjerde fælles barn. Også denne gang gør de brug af en rugemor (Foto: MEGA)

Grunden til, at navnet til den lille ny først bliver fundet efter fødslen, er, ifølge Kim Kardashian ret klar. Faktisk kan der gå flere dage, før de har fundet det rette.

- Der går typisk tre eller fire dage, hvor barnet er navneløst, indtil det føles, som det virkelig rammer rigtigt, afslørede den populære stjerne i "Jimmy Kimmel Live!.

Kim havde sine to søstre Khloé og Kourtney Kardashian med på skærmen. Og det med at spørge familien til råds om babynavne er ikke Kim ikke den eneste, der gør.

Kourtney fortæller nemlig, at hun var en uge om at finde det rigtige navn til sin søn Reign, som hun har med Scott Disick.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close