Det her er ALDRIG sket før

Kanye og Kim bliver interviewet til \

Kanye og Kim bliver interviewet til "Keeping up with the Kardashians".

Foto: E!

Trofaste seere af "Keeping up with the Kardashians" har helt sikkert lagt mærke til, at det er meget sjældent, at Kanye dukker op i programmet.

Men det er helt anderledes i den nye sæson, der netop har haft premiere i USA, og som herhjemme kan ses på HayU. 

Kanye West er nemlig for første gang i den varme stol, hvor han bliver interviewet side om side med konen Kim Kardashian.

Den 41-årige superstjerne virker da også til at have det sjovt, når han sidder og bliver interviewet.

- Det er første gang, at jeg gør det. Jeg prøver rent faktisk ikke at gøre det godt, griner Kanye, mens Kim prøver at få ham til at kigge ind i kameraet. 

Kanye, der tidligere har været meget tilbageholdende med at deltage i "Keeping up with the Kardashians", forklarer også, hvorfor han pludselig har valgt at ændre sin holdning. 

- En del af grunden til, at jeg overhovedet overvejede interviewet er på grund af filmen "De utrolige". Den starter med interviews, griner Kanye i det afsnit, der i går blev vist på amerikansk TV. 

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

Morning

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Superhelt giver interviews. Konen har en stor numse, og jeg ser bare vores liv bliver mere og mere som i "De utrolige", indtil vi endelig kan flyve, siger Kanye, mens Kim griner ved siden af ham. 

I det første afsnit af sæson 16 af "Keeping up with the Kardashians" ser man også, hvordan Kanye tager Kim og North med til Chicago, hvor de besøger hans barndomshjem.

Hele det første afsnit af sæsonen har faktisk meget mere Kanye, end vi tidligere har set. 

Med Kanyes deltagelse i "Keeping up with the Kardashians" får han også del i de mange penge, som familien bliver betalt for lave TV-showet. 

Da familien for et par år siden lavede kontrakt på yderligere fem sæsoner, blev de nemlig betalt imponerende 950 millioner kroner. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close