Kendte12. marts 2019

Kim Kardashian betaler ALT for kriminel

Kim Kardashian må siges at have hjertet på det rette sted. Senest har reality-stjernen valgt at hjælpe en kriminel økonomisk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_10109473m.jpg
 Foto: MEGA

Hvis USA skulle have en dronning, kunne det meget vel være Kim Kardashian. Reality-stjernen er vildt populær blandt befolkningen, og samtidig gør hun meget for at hjælpe de personer, der ikke har lige så meget som hende selv.

Nu tager hun hjælpen en skridt videre. Den 38-årige TV-kendis har valgt at støtte en kriminel økonomisk, og det er ikke småpenge, som Kim Kardashian smider i.

Skønheden er faldet over Matthew Charles, som for nylig blev løsladt fra fængsel. Han blev i 1996 dømt til 35 års fængsel for at smugle narko, men amerikaneren er blevet løsladt i januar som en del af præsident Donald Trumps "First Step Act".

Matthew Charles er efterfølgende blevet nægtet hjælp til at finde et sted at bo. Og det er her, Kim Kardashian kommer til undsætning

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kanye_west_og_kim_kardashian_west.jpg
 (Foto: MEGA)

Man må gå ud fra, at der er rigeligt med plads i budgettet hos Kanye West og Kim Kardashian til at hjælpe de svage (Foto: MEGA)

Hun har nemlig valgt at betale Matthew Charles' husleje de næste fem år, så han kan finde sig et sted at bo. Det skriver E!.

Den forhenværende narkosmugler er naturligvis fuldstændig benovet over, at Kim Kardashian vil hjælpe ham. Det skriver han på sin Facebook-profil.

- Jeg har lige modtaget de mest vidunderlige nyheder, som jeg bare er nødt til at dele med alle. Kim Kardashian West har hørt om min situation og var meget rørt over det. Hun har besluttet sig for at hjælpe på den mest utrolige måde, skriver Matthew Charles.

Nogen vil måske mene, at Kim Kardashian kun hjælper den tidligere fange, for at få noget ud af det. Men sådan ligger landet ikke, hvis man spørger ham.

Læs hele opslaget her:

Artiklen fortsætter under opslaget...

- Kim gør ikke det her for at få opmærksomhed eller omtale, men jeg var nødt til at dele det, fordi det er for god en historie til ikke at gøre det, skriver Matthew Charles om sin redningskvinde.

Og man kan da godt forstå, at han vil dele historien med alle og enhver. Han er gået fra at stå uden hjem til nu at være sikret husleje i fem år.

Glæden vil ingen ende tage hos den dømte narkosmugler, som nu er på fri fod for første gang i over 20 år.

- Mit hjerte er ved at sprænge af lykke, og jeg ønsker, at du kan glæde dig over nyheden med mig, lyder det fra Matthew Charles, som nu har fået sit liv tilbage takket være Kim Kardashian.

Sponsoreret indhold