Khloé Kardashian slår fast: De ER kærester!

Det har altid gået lidt op og ned for kærlighedsfuglene Kylie Jenner og Travis Scott. Så er de kærester, så er de ikke kærester. 

De fleste har været helt overbeviste om, at den 24-årige "Keeping Up With the Kardashians"-stjerne endnu en gang havde fundet sammen med den 30-årige Travis Scott, da de tidligere på året kunne meddele deres fans, at de sammen venter endnu et barn.

Men senest har det amerikanske W Magazine sat gang i nogle heftige rygter om, at parret trods den lykkelige graviditet ikke er kærester. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Sådan så den magasinforside ud, som alligevel ikke blev til noget, efter den forfærdelige Astroworld-ulykke. (Foto: TMZ)

 

Det sker i forbindelse med den forside, parret skulle have optrådt på i det nye nummer af magasinet. En forside, der blev droppet, efter den chokerende og tragiske Astroworld-koncert, hvor ti Travis Scott-fans mistede livet. 

Nu er billeder fra den droppede forside dog landet på internettet og er begyndt at cirkulere blandt Kylie Jenner-fans, der har bemærket én særlig, opsigtsvækkende detalje. 

Journalisten til W-artiklen skriver nemlig, at parret ikke er kærester, men i stedet lever som en "moderne familie", der har valgt at få endnu et barn sammen, selvom de ikke er romantiske. 

Det har både TMZ og nu også den 37-årige storesøster til Kylie, Khloé Kardashian, dog valgt at afvise. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Wow, jeg ved ikke, hvorfor det her magasin ville skrive det, men de er i den grad et par, skriver Khloé i kommentarsporet til at Instagram-opslag. 

Kilder tæt på Kardashian-familien har ifølge TMZ også meddelt, at den er god nok. Travis og Kylie er kærester. 

W Magazine-floppet er ikke den eneste konsekvens, Travis Scott må acceptere, efter Astroworld-koncerten. Også tøjproducenten Nike har valgt at forsinke et sneaker, som rapperen ellers havde designet for skogiganten.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close