Kendte 22. november 2021

”Vi glemmer ikke Astroworld-ofrene”: Khloé Kardashian under angreb på Twitter

Det er måske hverken det rette sted eller tidspunkt for det 37-årige medlem af Kardashian-klanen, som blander sig i Rittenhouse-frifindelsen på de sociale medier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Mundlam og fuld af væmmelse”.

Sådan beskriver Khloé Kardashian sine følelser ovenpå dommerens beslutning om at frifinde den 18-årige Kyle Rittenhouse på samtlige fem punkter, efter han under en demonstration sidste år skød og dræbte to personer og sårede en i byen Kenosha i Wisconsin.

Men ”Keeping Up”-stjernens holdninger til den historiske retssag og dens udfald har givet gevaldigt bagslag, efter hun tweetede om den lørdag.

For Khloé er nemlig ikke helt klar i spyttet. Hun lader det eksempelvis være op til den enkelte at gætte på, om det nu er Rittenhouse-dommen hun røg til tasterne efter.

Der er nemlig en anden væsentlig hovedpine i Kardashian-familien for øjeblikket.

Nemlig efterdønningerne af den tragiske Astroworld-koncert, som lige nu har kostet 10 unge mennesker livet, og som hænger som en sort sky over tv-kendisserne, der sædvanligvis har vældig godt styr på deres ry og rygte.

Hvad refererer du til?

Khloés søskende, Kylie og Kendall Jenner, var til stede ved den skæbnesvangre koncert i starten af november. Førstnævnte Jenner-søster danner par med artisten, der stod på scenen den aften, Travis Scott.

Og netop på grund af den 37-årige Khloés tavshed omkring den frygtelige dødskoncert, er det tweets om dette, der dominerer hendes kommentarfelt.

- Hvad refererer du til? De uskyldige liv, der gik tabt ved Travis’ koncert, skriver en bruger eksempelvis spørgende.

En anden stemmer i:

- Der var folk, der døde under Travis Scott-koncerten. Dem glemmer vi altså ikke. Sorry.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: MEGA

Khloé har ikke sat en lyd om Astroworld-tragedien, men røg til tasterne efter Rittenhouse-dommen. (Foto: MEGA)

- Ja, angående Astroworld? Det samme er vi andre, lyder det benhårdt i et andet svar under Kardashian-stjernens tweet.

Vidste intet om dødsfald

Det er dog ikke alle medlemmerne af den verdensberømte familie, der har været tavse efter Astroworld-tragedien, hvor op mod 300 mennesker kom til skade.

Kylie Jenner, der i øjeblikket venter sit og rapstjernen Travis Scott andet barn, forsikrede sine 280 millioner følgere om, at hun og partneren på scenen ikke var klar over, at frygtelige scener udspillede sig blandt publikum.

Det samme gælder Kim Kardashian, der heller ikke var til stede ved Astroworld-festivalen, men som sendte tanker til ofrene og deres familier umiddelbart efter ulykken.

Travis Scott, der også er arrangør af selve Astroworld-begivenheden, tilbød at betale for ofrenes begravelser og terapi til de overlevende, men dog er også han under voldsom beskydning, da det siden har vist sig, at han angiveligt tog direkte videre for at bruge en million dollars på en stripklub i Houston efter koncerten sammen med kollegaen Drake. 

Sponsoreret indhold