Kendte7. november 2021

Kylie Jenner svarer på kritik efter Astroworld-tragedie

Den amerikanske stjerne sender sine dybeste tanker og medfølelse til ofrene for Astroworld-ulykken. Samtidig svarer hun internettet igen, der kritiserer hende for at filme videre under koncerttragedien, hvor otte mennesker mistede livet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 24-årige Kylie Jenner har det seneste døgn været under voldsom beskydning på de sociale medier.

Skønhedsmogulen og influenceren filmede fredag aften, mens hendes partner Travis Scott stod på scenen til Astroworld-festivalen i Houston, Texas. Videoerne lagde hun – præcis som hun plejer – på sin Instagram.

Og her blev de liggende længe efter det kom frem, at flere personer var omkommet i menneskemængden.

Jenner, som er gravid, var til stede under koncerten sammen med sin søster Kendall Jenner og datteren Stormi. Det er uvist, hvor de verdensberømte publikummer var, da selve ulykken indtraf.

Men ifølge Independent kunne hendes 280 millioner Instagramfølgere blandt andet spotte den ambulance, der undervejs forsøgte at komme ind til ofrene på festivalpladsen. Og det er blandt andet det, som får flere til at rette kritik.

- OMG, jeg kan ikke. Kylie postede på sin story, og man kunne tydeligt se redningsfolkene komme igennem, hvad fanden, skriver en bruger på Twitter, mens flere stemmer i og kalder hendes opslag for ”usmagelige”.

- Jeg ved godt, at det ikke er hendes skyld, men at se Kylie poste fra Astroworld, mens en decideret ambulance kører ind blandt folk, er så ufatteligt dystert, skriver en anden.

- Der er jo noget galt med den kvinde, tilføjer en anden.

Nu lyder svaret på den massive kritik fra Kylie selv:

- Jeg vil gerne slå fast, at jeg ikke var opmærksom på nogen tilskadekomne, før nyhederne kom frem efter showet, skriver hun i en story på Instagram, i en tekst, hvor hun også garanterer, at hun ikke ville have filmet videre, havde hun været klar over de frygtelige begivenheder.

Ligesom Travis Scott i øvrigt heller ikke ville have fortsat sin optræden, mener hun.

Se hele hendes svar her:

https://imgix.seoghoer.dk/kj_2.png
 Foto: Instagram, Kylie Jenner

Skærmbillede af Jenners story søndag (Foto: Instagram, Kylie Jenner)

Panikken brød ud midt under koncerten fredag aften klokken 21.15, hvor flere angiveligt fik hjertestop. Lørdag aften dansk tid kunne en kilde tæt på begivenhederne fortælle TMZ, at en person skulle have gået amok med en sprøjte, hvilket fik folk til at forsøge at flygte.

Borgmesteren i byen, Sylvester Turner, oplyste lørdag, at de dræbte var i alderen 14 til 27 år.

Se optagelsen fra koncerten - og de øjeblikke, hvor den amerikanske rapper stopper op og bemærker panikken blandt publikum - her:

Også rapperen Travis Scott har reageret på tragedien med ordene:

- Jeg er totalt sønderknust over, hvad der skete i aftes. Jeg beder for alle de familier og alle, der er ramt af, hvad der skete til Astroworld Festival, indleder han i en tekst på Twitter og fortsætter:

- Politiet i Houston har min fulde støtte, mens de fortsætter med at undersøge de tragiske dødsfald, lyder det, hvorefter han takker alle de instanser, som har bistået med deres hjælp.

Sponsoreret indhold