Kendte6. oktober 2021

Skræmmende lækker: Kylie Jenner smider tøjet i blodig video

Realityprinsessen Kylie Jenner er særdeles dygtig til at finde på en god grund til at smide tøjet, og halloween er naturligvis ingen undtagelse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ville det egentlig være ægte halloween, hvis Kylie Jenner ikke på den ene eller den anden måde producerede en makeup-serie og en dertilhørende billedserie?

Nej, det ville det da bestemt ikke, og den 24-årige realitystjerne skuffer derfor heller ikke sine fans år.

I forbindelse med lanceringen af en ny Kylie Cosmetics-serie, smider den den smukke Instagram-dronning alle beklædningsgenstande til fordel for blod, blod og atter blod.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kylie-jenner_0.jpg
 Foto: Instagram / Kylie Jenner

(Foto: Instagram / Kylie Jenner)

Med et Freddy Krueger-inspireret lydtapet snor "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen sig det bedste, hun har lært, med den blodlignende væske smurt ud over hele kroppen.

Det hele foregår naturligvis med den velkendte Kardashian-Jenner-timeglasfigur, så meget tyder på, at reklamen er optaget, før Jenners babybule for alvor begyndte at vokse.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Kylie Jenner kunne i sidste måned glæde sine mere end 274 millioner Instagram-følgere med den store nyhed om, at hun venter sit andet barn med rapstjernen Travis Scott.

Kylie Cosmetics-grundlæggeren har senest afsløret i et interview med det amerikanske modemagasin Vogue, at parret endnu ikke har fundet på et navn til den lille ny, og der kommer nok til at gå et stykke tid endnu, før de har navnet på plads.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Parret ønsker nemlig ikke at kende barnets køn før fødslen. Fans har dog spekuleret intenst i, hvorvidt Kylie venter sig en dreng eller en pige, og flere mener allerede at have fundet frem til svaret på det spørgsmål.

Kylie Jenner og Travis Scott er i forvejen forældre til den 3-årige Stormi Webster.

Sponsoreret indhold