Kendte 1. juli 2021

Kendte kvinder er lumre i sommervarmen: Det tænder vi på

Mathilde Norholt, Julie Berthelsen, Ditte Julie Nielsen og andre kendte løfter sløret for deres fantasier i sengen
Foto: All Over

Hed sex med andre kvinder, utro ægtemænd, våde kropsdele og uartige fantasier. Der er lagt op til masser af kendislir, når pr-agenten Elisa Lykkes nye bog om “Kvindefantasier” kommer på gaden med dampende hede sexfantasier.

For det er nogle af landets mest kendte kvinder, der inviterer os indenfor i deres hoveder, og de seksuelle fantasier er ikke for sarte sjæle.

Artiklen fortsætter under billedet ...

"Kvindefantasier 2" udkommer den 15. juli.

Endnu en perlekæde af kvinder har atter sat deres inderste fantasi på skrift og sendt det ud til hele landet – med den lille krølle, at man ikke ved, hvem der har skrevet hvad.

Læs et udpluk af fantasierne i faktaboksen nedenfor ...

Hendes stærke lårmuskler glinser, og hun kniber ham hårdt i brystvorterne, som begge er piercede med en lille sølvring. Hun vrider åbenbart ringen rundt, for Andy stønner nu højlydt, og et par dråber sæd trænger ud af det svulmende pikhoved.

 

Fortalte mig, hvor liderligt jeg smagte. Hvor meget han glædede sig til at føre pikken dybt ind i mit våde hul. Han slikkede dygtigt og på en måde, der passede perfekt til min anatomi.

 

Sex var blevet til en “me, myself and I”-ting for Andrea det sidste års tid. Hun var stadig fuld af vildskab, fantasier og liderlighed og havde de sidste mange måneder i al hemmelighed shoppet igennem på sexlegetøjssitet sinful.dk. Købt snurrende vibratorer og store, naturtro dildoer og buttplugs, som hun kunne tilfredsstille sig med, når hun en sjælden gang var alene.

 

Jeg kan rigtig godt lide nydelse med mig selv. Jeg giver mig god tid, jeg varmer mig op, og jeg pirrer mig selv ved at åbne lidt op for kimonoen, række hånden ind og tage hårdt fat i det ene bryst. Jeg napper i brystvorten med fingrene, mens jeg kærtegner min mave og mit skød uden på kimonoen med den anden hånd. Jeg sukker og stønner blidt og elsker min frihed. Mit værelse, min krop, mit liv

 

Hun betragter det smukke syn af sin sorte mands svedende krop, der gennemknepper den underskønne skabning med det viltre hår, omkranset af solens stråler. Tårerne løber ned ad hendes kinder, mens hun mod sin vilje mærker en besynderlig lystfølelse i underlivet. Men det er ikke slut endnu, og fascineret vedbliver hun med at spionere gennem nøglehullet.

 

Med pegefinger og langemand fandt Jens hurtigt frem til Bodils allerhelligste sted, og så begyndte han lige så stille at tappe med de to fingre. Det gav små elektriske stød i hele kroppen, og hun udstødte et lille gisp.

 

Så begyndte hun at kysse hende på inderlårene, og langsomt nærmede hun sig Eas fisse. Den var våd, og hun var liderlig. Hvad var det dog, der skete? Hun forstod det ikke. Hun vidste bare, at hendes krop skreg på spændingen og længtes efter at overgive sig til Theas magiske tunge.

 

Hans hånd var skjult af min kjole, så uden videre begyndte han at lege med mig, at bevæge sine fingre rundt om klitten, ned over kønslæberne og op igen. Jeg var ved at eksplodere.

 

Helena fik gåsehud over det hele, da han bevægede hænderne ned over begge baller og gjorde dem helt glatte med olien. Han spurgte, om hun frøs, og hun fik fremstammet, at det gjorde hun skam ikke, hun nød det bare i fulde drag. Åh Gud, tænkte Helena og undrede sig over, at der åbenbart ikke skulle mere til end et par store stærke hænder, før hun blev helt blød indeni og våd mellem benene.

 

Sassie begyndte at kysse Francesca, alle de steder hvor hun kunne komme til, armene, halsen, brystet. Hendes kys blev besvaret med Francescas hænder, kyssene blev til tungekys, endnu bedre og dybere end dem i baren, her var de alene, og de var trygge. Hænder fandt vej under tøjet og rørte ved bryster under slidte bikinier, famlede sig videre ned i hinandens trusser.

“Kvindefantasier 2” udkommer som e- og lydbog 15. juli, men allerede nu kan SE og HØR give en lille forsmag på, hvad de dejlige kvinder fantaserer om.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mød nogle af de kendte kvinder med de frække fantasier i galleriet herunder ...

Kvinder kvinder er lumre i sommervarmen: Det tænder vi på

Sponsoreret indhold