Det frække14. juni 2021

Sådan dyrker I sex i det fri til sommer

Udnyt den hede sommerstemning og dyrk sex i det fri!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_1936161322.jpg

Hvis du også har leget med tanken om sex i det fri, er denne sommer din mulighed for at prøve det af. Det er ingen hemmelighed, at flere bliver liderlige om sommeren, og derfor er det en oplagt xhance for dig og din partner.

Sex i det fri er uden tvivl mest populært om sommeren, og det giver selvfølgelig meget god mening. Ikke kun bliver vi mere liderlige, men det er også bare lidt sjovere, hvis man ikke står og fryser tæerne af imens.

Desuden lægger de høje temperaturer også an til mindre tøj, hvilket kun er med til at øge de frække forestillinger og lyster.

Det kan naturligvis være en smule nervepirrende at springe ud i den offentlige leg, hvis det er første gang. Derfor får I her et par gode råd til, hvordan i får mest muligt ud af jeres frække sommer med sikker sex i det fri.

Hold det hemmeligt med frækt legetøj

Selvom det kan lyde sjovt at give den fuld gas offentligt, er der naturligvis også visse forholdsregler, der skal overholdes. Derfor er det nødvendigt, at I holder de frække stunder en smule hemmeligt, når I er ude.

En perfekt måde at pirre og stimulere hinanden på, uden at I behøver være i direkte fysisk kontakt for alle at se, er ved at bruge fjernbetjent eller app styret sexlegetøj.

https://imgix.seoghoer.dk/23572-sinful-bliss-love-aeg-og-klitoris-vibrator-opladelig-og-fjernbetjent_01_q100.jpg

Sinful 2-i-1 Love Æg

Et rigtig godt bud er Sinful 2-i-1 Love Æg. Det er et vibrator æg, som sættes op i vagina, mens vibrationerne kontrolleres af en partner med en fjernbetjening. Den tilhørende fjernbetjening kan endda anvendes som en trussevibrator, der kan give en kraftig klitorisorgasme, mens ægget kan give intens g-punkts-stimulering.

Med vibrator-ægget får begge parter en stimulerende og intens oplevelse, fordi bæreren af ægget nyder de skiftende vibrationer, mens partneren bliver seksuelt opstemt af at tage kontrollen. Det er altså den perfekte løsning til frække udendørs lege.

Prøv det frække vibratoræg her

Sex i det fri - hvor?

Et af de mest stillede spørgsmål, når det kommer til sex i det fri, er naturligvis, hvor man kan gøre det. Med et vibrator æg kan du i teorien gøre det hvor som helst, hvad end I er i biografen, på café eller en tur på stranden.

Er ægget ikke nok, bør i være en hel del mere diskrete. Her er det mest oplagt at finde et område i naturen, hvor der ikke kommer andre. S

elvom det netop er tanken om at blive opdaget, der kan være pirrende, er det ikke særlig sjovt, hvis det rent faktisk sker og kan lede til ubehagelige følger.

Derfor skal I tage hensyn og frem for alt bruge jeres logiske sans, når I vælger et sted at dyrke sex i det fri.

Sponsoreret indhold