Det frække23. december 2016

Dette tilfredsstiller altid din kvinde i soveværelset

Se hvordan du gør hende (og dermed dig) glad
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_blindfold.jpg
 Foto: All Over

Vil du lære at tilfredsstille din kvinde i sengen hver eneste gang? Så er du kommet det rigtige sted.

Vi ved nemlig godt, at du som mand ikke er tankelæser, og det ikke altid er lige let at gennemskue, hvad din partner godt kunne tænke sig i soveværelset.

Derfor har vi teamet op med Sinful.dk, og giver dig her 5 gode råd til at tilfredsstille din partner i soveværelset.

Tilfredsstil din partner hver gang - sådan gør du

1. Prioriter forspillet

Mange kvinder sætter pris på et langt, sensuelt forspil.

For kvinder kan det nemlig tage op til tyve minutter at producere nok blodgennemstrømning til kønsdelene og blive våd nok til, at sex føles behageligt.

Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at gøre hende klar.

Snak frækt til hende, udforsk hendes krop og rør ved hende. Prøv for eksempel at bruge en klitoris stimulerings olie under forspillet, som vil gøre hendes klitoris endnu mere sensitiv for berøringer.

2. Varier tempo og rytme

Hvis du prøver at tilfredsstille din partner på samme måde hver gang, vil hun hurtigt komme til at kede sig.

Forandring fryder. Jo mere du leger med tempo og rytme, jo mere ellevild vil du gøre hende.

Prøv dig frem med forskellige rytmer, stød og vinkler for at finde den, der virkelig afføder en reaktion fra din kæreste.

I kan også prøve at gøre det et andet sted, end I plejer, eller prøve at bringe noget sexlegetøj i spil for at skabe forandring.

3. Udforsk hendes fantasier

Ja, den er god nok. Kvinder fantaserer også.

Et studie i the Journal of Sexual Medicine viser, at 82 procent af de deltagende kvinder drømmer om at have sex et usædvanligt sted - og lidt overhalvdelen gerne ville prøve at blive bundet under sex.

Hvordan finder du så ud af, hvad der får din partner helt op at ringe? Simpelt. Du spørger hende. Det viser blot, at du ønsker at tilfredsstille hende på alle tænkelige måder, og vil uden tvivl aktivere en masse erotiske tanker hos hende.

Hvis ikke du har noget reb liggende derhjemme, til at udleve fantasierne, kan et bomuldsreb være en god investering. Til de lidt mindre udfordrende fantasier kan et frækt sygeplejerske og patient rollespil være sjovt eller et blindfold til at pirre sanserne med?

[node:aller-related-content]

4. Opdag hendes sensitive områder

Kvinder kan opnå seksuel nydelse på mange måder. Der findes nemlig mange områder på kvindens krop, hvor hun er ekstra sensitiv.

Prøv at give din kæreste en erotisk massage for at udforske alle hendes krops sensitive punkter – nakken, brystvorterne, maven, numsen og inderlårene er alle gode steder at starte.

For at gøre oplevelsen ekstra rar så brug en massageolie, der også kan anvendes de mere intime steder.

5. Fokuser på klitoris

Klitoris er den eneste del på menneskekroppen, der udelukkende er designet til nydelse.

50-75 procent af alle kvinder skal have deres klitoris stimuleret for at få orgasme – ikke bare under forspillet, men under hele samlejet.

Som mand har du ikke altid hænderne frie til det, når I først er i gang.

Derfor kan en hjælp være at anskaffe sig en klitorisvibrator, som kan give din kvinde den mest intense og nydelsesfulde orgasme.

Sponsoreret indhold