Kendte26. april 2016

Vild ventetid: Her dyrker par HED sex i metroen

Politiet i Barcelona leder med lys og lygte efter et par, der ikke kunne holde snitterne fra hinanden, mens de ventede på toget. Parret dyrkede således en hed omgang sex i metroen, mens de andre passagerer akavede måtte styre uden om. Se klippet her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/metrosex.jpg
 (Foto: YouTube)

Når man er nyforelsket, kan det ofte være meget svært at styre sine følelser og lyster. Om dette par svæver rundt på en lyserød sky, vides ikke.

Men parret havde hvert fald mere end svært ved at holde snitterne fra hinanden, da de i lørdags stod og ventede på metroen i Barcelona. Faktisk var trangen til en god omgang sex så stor, at parret ikke gad/kunne vente på at komme hjem til lagnerne.

De kastede sig – nærmest som vilde dyr – over hinanden, mens de uskyldige medpassagerer i metroen forsigtigt måtte styre uden om.

De frække festligheder fandt sted lørdag aften lige før midnat på Liceu-metrostationen i den spanske storby – og nu leder politiet altså med lys og lygte efter det lystige par.

Der venter dem dog ikke en medalje for mest ”kreative sted at dyrke sex”. Politiet har i stedet tænkt sig at belønne det liderlige par med en klækkelig bøde.

Indtil videre er det dog ikke lykkedes politiet at finde frem til de sex-hungrende syndere.

Du kan nyde deres elskov i videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_44.png

Sponsoreret indhold