Hollywood12. februar 2019

Hailey afslører: Sådan friede Justin

Hailey Bieber afslører, hvordan Justin Bieber valgte at gøre det, da han friede til hende sidste år
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/justin_og_hailey_bieber.jpg
 (Foto: MEGA)

Det kan ikke være gået manges næse forbi, at Justin og Hailey Bieber sidste år blev lynforlovet og efterfølgende gift.

Nu afslører Hailey så, hvordan Justin friede til hende.

Det gør hun i et interview med Vogue.

- Vi var på ferie på Bahamas, og vi var et hus bare ham og jeg. Det var meget specielt, fortæller Hailey, mens hun viser den store ring, som Justin har givet hende, frem.

Samtidig afslører hun, at Justin havde spurgt hendes far om lov, inden han friede til hende.

Interviewet med Vogue er en del af deres klassiske serie "73 Questions", så der er mange flere spørgsmål, der bliver besvaret i løbet af den otte minutter lange video.

Blandt andet fortæller Hailey også, at hun har fundet den kjole, hun skal have på, når hun senere på året gentager vielsen med Justin.

Hun vil ikke fortælle meget selve kjolen, men hun fortæller da, at det bliver en kjole i en off-hvid farve.

Se hele spørgsmålsseancen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Flere amerikanske medier har den seneste tid spekuleret i, hvor Justin Bieber og Hailey Bieber holder deres store bryllupsfest.

Ifølge PageSix bliver det senere i denne måned, nærmere bestemt den 28. februar.

Parret blev gift første gang torsdag den 13. september 2018 i New York City.

- De gjorde det bare helt uden at lytte til nogen, fortalte en kilde dengang til People.

Ventede med sex til ægteskabet

Hailey og Justin er i denne måned på forsiden af magasinet Vogue.

Her fortæller de flere hemmeligheder fra deres tid som ægtefolk.

Artiklen fortsætter efter billedet

I Vogue-interviewet fortæller parret, der er meget aktive i Hillsong Church, at de ventede med at dyrke sex, til de var mand og kone.

Bieber fortæller, at han havde levet i cølibat i over et år, da han genoptog kontakten med Hailey Bieber.

Årsagen til, at popprinsen havde droppet sex, er ifølge ham selv, at han havde "et legitimt problem med sex" og at være afholdende var hans måde at komme tættere på Gud.

- Han (Gud, red.) beder os ikke om at dyrke sex for hans skyld, fordi han vil have regler og sådan noget, forklarer Justin Bieber i Vogue-interviewet.

- Han er mere: "Jeg vil beskytte jer fra at blive såret og smerte". Og jeg tror, at sex kan forårsage meget smerte. Nogle gang har folk sex, fordi de ikke føler, de er gode nok. Fordi de har lavt selvværd. Kvinder gør det, mænd gør det. Jeg ville rededikere mig selv til Gud på den måde, fordi jeg virkelig følte, at det var en bedre tilstand for min sjæl. Og jeg tror, at Gud velsignede mig med Hailey på grund af det. Der er fordele. Man bliver belønnet for god opførsel, fortæller han yderligere.

I interviewet fortæller Hailey også, at de tager deres ægteskab meget seriøst, og at de blandt andet går i parterapi for at arbejde på deres ægteskab.

- Vi er to unge mennesker, som lærer tingene, som de kommer. Jeg kommer ikke til at sidde her og lyve og sige, at det hele er en magisk fantasi. Det vil altid være hårdt. Det er et valg. Du føler det ikke hver dag. Du vågner ikke hver dag og tænker: "Jeg er så forelsket, og du er perfekt". Det er ikke det, ægteskab handler om. Men der er noget smukt ved det alligevel - at man gerne vil kæmpe for noget, forpligte sig til at bygge noget op med nogen. Vi er meget unge, og det er et skræmmende aspekt. Vi kommer til at forandre os meget. Men vi har forpligtet os til at vokse sammen og støtte hinanden i de forandringer, fortæller fru Bieber til Vogue.

Sponsoreret indhold