Kendte26. april 2019

Johannes Langkildes drøm: Nyt udlandseventyr

Står det til DR-værten Johannes Langkilde, som for et par år siden flyttede hjem til Danmark efter fire år i USA, er det ikke sidste gang, han har boet i udlandet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/johannes_langkilde_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

For knap to år siden vendte Johannes Langkilde, 41, hjem til dansk grund efter fire år som korrespondent i USA. Og familien, som ud over DR-værten tæller hustruen Sisse og børnene Andreas, ti, og Emilie, syv, er ifølge skærmtrolden nu faldet rigtig godt til.

– Børnene har fået en fantastisk skole, og i det hele taget har vi det rigtig godt. Det er dejligt at være hjemme.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/johannes_langkilde_3.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Johannes sammen med hustruen Sisse og parrets to børn, tiårige Andreas og syvårige Emilie, i 2016, hvor kronprinsparret deltog i et erhvervsfremstød i USA. Her overrakte Langkildes datter blomster til Mary. (Foto: Martin Høien)

– Det har nogle store fordele, blandt andet at man kan være med til sådan noget som det her og se sine venner og sin familie oftere, siger Johannes, da SE og HØR møder ham til Jes Dorph-Petersens 60-års fødselsdag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/johannes_langkilde_og_jes_dorph.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Humøret var højt, da Langkilde forleden mødte op for at fejre Jes Dorph-Petersens 60-års fødselsdag. – Jes blev ret hurtigt min mentor og senere en af mine rigtig gode venner. (Foto: Peter Grosen)

Den populære TV-mand indrømmer dog også, at han savner USA.

– Det er klart, at når man først har været i USA i mange år, og der sker så vanvittige ting, som der gør, så trækker det jo stadig væk, tilføjer nyhedsankeret, som dog ikke fortryder, at familien vendte hjem.

– Overhovedet ikke – der er mange kapitler, lyder det fra Langkilde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/johannes_langkilde_4.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I marts mødte nyhedsværten op til Billed-Bladets TV-GULD på Hotel d’Angleterre i København sammen med bl.a. kollegaen Stéphanie Surrugue, 42. Langkilde nyder, at han efter flytningen til Danmark oftere kan ses med vennerne. (Foto: Thomas Laursen)

Familien bli’r tættere

Han åbner også for, at der en dag kan blive skrevet endnu et USA-kapitel.

– Det kunne der sagtens – eller noget andet. Jeg kunne godt tænke mig at rejse ud med familien igen på et tidspunkt, afslører Johannes.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/johannes_langkilde_2.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Til Jes Dorph-Petersens reception fyrede den populære skærmtrold den af ved klaveret. (Foto: Peter Grosen)

– Der sker noget helt fantastisk, når man rejser ud med sin familie og ser verden på den måde og arbejder et andet sted. Man kommer jo virkelig ind i det land (man bor i, red.), men at have familien med gør også, at man bliver en sammentømret enhed på en helt anden måde. Man bliver meget tættere. Det kunne jeg godt tænke mig at opleve igen – både professionelt og med familien.

– Er der specifikke lande, du drømmer om?

– Nej, jeg synes, der er så mange. Om det er Kina, Sydeuropa, noget helt tredje eller tilbage til USA for den sags skyld – det er ikke så afgørende. Men jeg kunne godt bruge et eventyr mere på et tidspunkt, fastslår værten.

null

Sponsoreret indhold