Nyheder5. januar 2018

Johannes Langkilde i bommert i bedste sendetid

DR-værten Johannes Langkilde drømmer sig vist tilbage til de gode TV 2-dage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/johannes-langkilde-05012018.jpg
 Foto: DR1

Det kan ske for selv den bedste, og den kategori tilhører Johannes Langkilde.

Han er en af Danmarks bedste nyhedsværter, men kan også dumme sig på skærmen til beroligelse for os andre mere dødelige.

2018 var ikke mange dage gammelt, før Johannes Langkilde i aftes i TV Avisens nyhedsresume klokken 19.55 lavede en af den slags bommerter, som kan blive en del af det potpourri af bøffer, som TV Avisens kan hygge sig med til julefrokosten.

Efter et indslag om, at flertallet af politikerne i Folketinget vil afskaffe licensen, skulle Johannes Langkilde i sit nedlæg henvise til, at der var mere om sagen i TV Avisen klokken 21.30.

Men i stedet sagde Johannes Langkilde:

- Vi har mere om, hvordan politikerne vil opkræve licensen eller skatten i TV 2.

Du kan se bommerten herunder:

Johannes Langkilde opdagede selv sin fejl og fik den rettet.

Men måske sad han og drømte sig tilbage til de gode, gamle dage på TV 2 hvor han havde diverse værtsroller fra 2004-2013, hvor han skiftede til DR.

For lige inden Johannes Langkilde kom på med nyhedsresumeet, var han selv og hans kones meget berømte hest genstand for et indslag i Aftenshowet.

Det var den hest, som DR betalte 70.000 kroner for at få flyttet til USA, da Johannes Langkilde blev udstationeret som USA-korrespondent.

Indslaget i Aftenshowet handlede om at sige undskyld, og DR fik faktisk ros for deres håndtering af 'heste-sagen', fordi DR lagde sig fladt ned og sagde, at hesteflytningen var en forkert måde at bruge licensbetalernes penge på.

Historien kom frem, fordi det er muligt at få aktindsigt i DR's flytteomkostninger for de ansatte, da Danmarks Radio er en offentlig virksomhed.

På TV 2 er den slags en velbevaret hemmelighed, og måske derfor drømte Johannes Langkilde sig et ganske kort øjeblik tilbage til tiden på Kvægtorvet.

Sponsoreret indhold