Nyheder 6. januar 2018

Kåre Quist driller Johannes Langkilde efter TV-bommert

Johannes Langkildes DR-kollega morer sig over sin kollegas bommert i bedste sendetid
Foto: DR, Mikael Rieck

Torsdag aften jokkede Johannes Langkilde grundigt i spinaten, da han præsenterede nyhederne på DR's TV Avisen.

Her kom den ellers rutinerede nyhedsvært til at sige TV 2, hans tidligere arbejdsplads, i stedet for DR, da han skulle afslutte et indslag om licens. 

DR-værten når at rette op på fejlen, og han lægger sig da også fladt ned på Twitter. 

Johannes Langkildes TV Avisen-kollega Kåre Quist lader heller ikke sin kollegas bommert ligge, og han stikker adskillige gange til Langkilde på Twitter. 

Det kan ske for selv den bedste, og den kategori tilhører Johannes Langkilde.

Han er en af Danmarks bedste nyhedsværter, men kan også dumme sig på skærmen til beroligelse for os andre mere dødelige.

2018 var ikke mange dage gammelt, før Johannes Langkilde i aftes i TV Avisens nyhedsresume klokken 19.55 lavede en af den slags bommerter, som kan blive en del af det potpourri af bøffer, som TV Avisens kan hygge sig med til julefrokosten.

Efter et indslag om, at flertallet af politikerne i Folketinget vil afskaffe licensen, skulle Johannes Langkilde i sit nedlæg henvise til, at der var mere om sagen i TV Avisen klokken 21.30.

Men i stedet sagde Johannes Langkilde:

- Vi har mere om, hvordan politikerne vil opkræve licensen eller skatten i TV 2.

Johannes Langkilde opdagede selv sin fejl og fik den rettet.

Men måske sad han og drømte sig tilbage til de gode, gamle dage på TV 2 hvor han havde diverse værtsroller fra 2004-2013, hvor han skiftede til DR.

For lige inden Johannes Langkilde kom på med nyhedsresumeet, var han selv og hans kones meget berømte hest genstand for et indslag i Aftenshowet.

Det var den hest, som DR betalte 70.000 kroner for at få flyttet til USA, da Johannes Langkilde blev udstationeret som USA-korrespondent.

Indslaget i Aftenshowet handlede om at sige undskyld, og DR fik faktisk ros for deres håndtering af 'heste-sagen', fordi DR lagde sig fladt ned og sagde, at hesteflytningen var en forkert måde at bruge licensbetalernes penge på.

Historien kom frem, fordi det er muligt at få aktindsigt i DR's flytteomkostninger for de ansatte, da Danmarks Radio er en offentlig virksomhed.

Se Johannes Langkildes bommert i videoen: 

Sponsoreret indhold