Jennifer Aniston åbner op om kommende kærlighed: Det leder hun efter

Den 52-årige ”Friends”-skuespillerinde Jennifer Aniston har flere ting, der optager kalenderen for tiden.

Snart har sæson to af den populære serie ”The Morning Show” premiere, mens det i forrige uge blev annonceret, at hun nu lancerer sit eget beautybrand ”LolaVie”.

Men alligevel er der snart igen tid til kærligheden – det fortæller hun i et nyt interview med People, da de spørger, hvorvidt hun tror på forhold mellem folk der er henholdsvis i branchen og uden for.

- Helt sikkert. Det er da også det, jeg selv håber på, at jeg finder en, der ikke nødvendigvis er i branchen.

Senest dannede skuespillerinden par med Justin Theroux, som hun mødte helt tilbage i 2007. De to blev forlovet og gift i 2015, men i 2018 valgte de at gå hver til sit.

Artiklen fortsætter under billedet

Anistn fotograferet sammen med Justin Theroux. Foto: MEGA

Siden har Aniston ikke været offentlig om andre forhold – men flere fans spekulerede i, om hun og David Schwimmer skulle have haft en flirt kørende, efter det blev afsløret i ”Friends: The Reunion”, at de to begge var vilde med hinanden under optagelserne tilbage i 90’erne.

Noget hun i dag dog kalder ”bizart”.

- Jeg kunne slet ikke forstå det. Jeg var sådan lidt; ”Det er jo min bror!” Men jeg forstår det alligevel godt lidt. Det viser bare, hvor håbefulde folk er omkring fantasier, de ønsker skal blive virkelighed.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Nægter

Men trods ingen vild forelskelse mellem hende og sin tidligere medskuespiller, og hendes ønske om at finde en kæreste uden for Hollywood, så er der ingen chance for, hun melder sig til en dating app.

- Det er ikke lige det, jeg har i tankerne. Jeg vil bare gerne finde en fantastisk partner, som jeg kan leve et skønt og dejligt liv med. Det er alt, hvad vi alle burde håbe på.

Udover sit ægteskab til Justin Theroux fra 2015 til 2018, så var hun også gift med Brad Pitt fra 2000 til 2005.

- Lige nu er jeg et rigtig godt sted. Jeg har et job, som jeg elsker, jeg har mennesker i mit liv, der betyder alting for mig, og så har jeg nogle skønne hunde. Jeg føler mig bare meget velsignet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close