Kendte11. august 2021

Fans i svime: Jennifer Aniston deler billede af halvnøgen ekskæreste

Skuespillerinden har kun kærlighed tilovers for eksmanden Justin Theroux
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan godt være, at de ikke længere er mand og kone, men det betyder bestemt ikke, at stemningen er dårlig mellem 52-årige Jennifer Aniston og den nu 50-årige Justin Theroux.

Theroux har netop kunnet fejre sin store, runde fødselsdag, og i den anledning sørgede Aniston for, at "Leftovers"-stjernen fik sig en fin fødselsdagshilsen på de sociale medier.

Og det var da ikke hvilken som helst hilsen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega28402_017.jpg
 Foto: MEGA

Ægteskabet varede ikke evigt, men parret er stadig venner. Det beviser Jennifer Aniston i anledning af Justins fødselsdag. (Foto: MEGA)

Aniston har nemlig delt et billede af en skjorteløs Theroux, og det har sendt fangruppen på den anden ende.

- Tillykke med fødselsdagen, JT, skriver "Venner"-skuespillerinden til opslaget, hun har delt med sine 37,8 millioner Instagram-følgere i sin story.

I det første opslag er Theroux pænt klædt på i et jakkesæt, og i det næste ses han i bar overkrop.

- Okay, jeg ved godt, at Jennifer Aniston og Justin Theroux er venner, men venner deler ikke halvnøgne billeder af hinanden på deres IG stories, skriver en fan på Twitter.

- At hun indrømte, at hun har skåret vaccineskeptikere ud af sit liv, er stadig det bedste, Jennifer Aniston har gjort i den her måned, men at give os det her billede af Justin Theroux på hans fødseldag er nu på en tæt andenplads, skriver en anden fan.

Se Jennifer Anistons opslag her:

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jennifer-aniston-2.jpg
 Foto: Instagram

(Foto: Jennifer Aniston / Instagram)

Jennifer Aniston og Justin Theroux blev hemmeligt gift i 2015 efter at have været kærester i fire år, men gik fra hinanden i 2018.

De har efter bruddet været meget ærlig om, at de stadig er venner og fortsat har masser af kærlighed til hinanden.

- Jeg er meget ærlig, når jeg siger, at jeg sætter pris på vores venskab. Vi kan ikke være sammen og giver stadig hinanden glæde og venskab, lyder det blandt andet fra Justin til Hello Magazine.

- Vi taler ikke sammen hver dag, men vi ringer til hinanden. Vi FaceTimer. Vi skriver. Du kan lide det eller lade være, men vi havde ikke et dramatisk brud, og vi elsker hinanden.

null

Sponsoreret indhold