Kendte4. september 2021

Nu kan du få Jennifer Anistons ungdommelige look

Skuespillerinden har nemlig valgt at tage kampen om at få en af de eftertragtede pladser på beauty-hylderne sammen med andre kendte navne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 52-årige ”Friends”-stjerne Jennifer Aniston har i årevis kunne læse overskrifter om sig selv, og hvordan det er muligt, hun fortsat holder sig så ung og frisk at se på.

Det må have sat sig i baghovedet på hende, og fået hende til at overveje, om hun kan hjælpe andre derude med at opnå samme ungdommelige look.

Hollywoodstjernen har i hvert fald netop nu annonceret, ifølge PageSix, at hun i den nære fremtid vil lancere sit helt eget brand under navnet ”LolaVie”.

På sin egen Instagram-profil er hun ikke gået i detaljer med, hverken brandet eller den kommende lancering. Her har hun blot informeret sine mere end 37 millioner følgere om, at ”noget er på vej”.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men selvom stjernen på sin egen profil endnu ikke har sat yderligere ord på, hvad fans kan forvente, så eksisterer hjemmesiden for brandet allerede.

Her ses det, at man kan skrive sig op at være en af de første, der får besked, når brandet er klar. Du kan desuden også allerede nu følge brandets instagram-profil ”LolaVie”, hvor der på de nuværende tre posts blot er skrevet datoen 8. september 2021.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega589052_002.jpg
 Foto: MEGA

Skuespillerinden ligner fortsat umenneskeligt meget sig selv, som da hun tilbage i 90'erne og 00'erne spillede rollen som Rachel Green i "Friends". Foto: MEGA

Meget tyder altså på, at lanceringen blot er få dage væk.

Artiklen fortsætter under opslaget

Ifølge det amerikanske medie så ansøgte skuespillerinden om patent på navnet LolaVie tilbage i juli 2019, og at brandet skal forhandle produkter inden for bodylotion, showergel, lys og hårprodukter.

Aniston er ikke den eneste blandt Hollywoods mange kvindelige stjerner, der har valgt at gå skønhedsvejen.

Herunder både Justin Biebers hustru, Hailey og Ariana Grande har planer om at gå i luften med deres egne skønhedsprodukter senere på året. Mens store navne som Kim Kardashian, Kylie Jenner, Gwyneth Paltrow og Jennifer Lopez allerede har invaderet markedet.

Sponsoreret indhold