Twitter hylder den største stjerne i "Friends: Reunion": Jennifer Anistons brystvorter

I sidste uge havde det længe ventede genforeningsafsnit af "Friends" premiere på HBO, og fans af den populære tv-serie fik i stor stil lov til endnu en gang at nyde de seks venners gode selskab. 

Både Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer og Jennifer Aniston var tilbage i de velkendte "Friends"-studier, men det var absolut ikke det eneste, der fik sig et solidt comeback. 

Flere Twitter-brugere har haft sig en fest på de sociale medier over, at Rachel, den karakter, Jennifer Aniston spiller, er tilbage med sine... tydelige nipples. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- To minutter inde i "Friends: Reunion", og Jennifer Anistons brystvorer har allerede indtaget deres territorium, skriver en Twitter-bruger.

- Selvfølgelig kan man se Jennifer Anistons brystvorter i "Friends: Reunion"-afsnittet. Ville det overhovedet være "Friends", hvis man ikke kunne?, skriver en anden bruger. 

Var det med vilje?

Fans af den populære tv-serie, der kørte på skærmen fra 1994 frem til 2004, har gennem årene spekuleret i, hvorfor det mon var, at man ofte kunne se Anistons brystvorter tydeligt gennem tøjet. 

Faktisk var det så stort et mysterium, at der opstod teorier om, at seriens producere krævede, at der blev klippet huller i Anistons undertøj, så det ville skabe omtale for serien. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Halløjsa, Jennifer. Sådan tager hun og de sig ud i det seneste afsnit af "Friends". (Foto: HBO Max)

Modemagasinet Vogue gik desuden så langt som at spørge den nu 52-årige skuespillerinde direkte. 

- Ja, jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til det. Det er bare en af de der ting, tror jeg. Jeg har en bh på. Jeg ved ikke, hvad jeg mere skal fortælle dig. Og jeg ved ikke, hvorfor det er meningen, at vi skal skamme os over dem. Det er bare sådan, mine bryster er. Men hey, jeg klager ikke, lød det fra Jennifer Aniston tilbage i 2017. 

Og nej, vi klager bestemt heller ikke. 

Se flere Twitter-reaktioner her: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close