Hedt rygte: Jennifer Aniston og David Schwimmer er blevet kærester

For alle fans af "Venner" lyder det næsten for godt til at være sandt: Jennifer Aniston og David Scwimmer har eftersigende været kærester i månedsvis. 

Parret indrømmede for første gang deres følelser for hinanden under det længe ventede afsnit "Friends: The Reunion", og nu tyder alt på, at fiktion er blevet til virkelighed. 

- Efter genforeningen stod det klart, at alle minderne fra fortiden havde vækket følelser i dem begge, og at den kemi, som de altid har været nødt til at begrave, stadig var der, siger en kilde til mediet Closer

Artiklen fortsætter efter billedet...

Huden var naturligt glat og spændstig, da serien løb over skærmen fra 1994 til 2004. Mange af skuespillerne er dog ikke ældedes en dag, siden vi efterlod dem i sofaen på Central Perk for 15 år siden. En ekspert fra engelske Mirror vurderer, hvad de har fået lavet.

Det var ikke kun på tv, at Ross og Rachel var forelskede i hinanden (Foto: MEGA)

- De begyndte at skrive sammen umiddelbart efter optagelserne, og i sidste måned fløj David fra sit hjem i New York til Los Angeles for at se Jen.

Ifølge kilden har den 52-årige Aniston og den 54-årige Schwimmer opholdt sig meget i Jennifers hjem, hvor hun både har lavet middag, og hvor de har hygget sig sammen. 

Parret skulle også være spottet i Santa Barbara i Californien. Et område, der er et af Anistons absolut favoritområder, når der kommer til vin. 

"Venner"-fans skal dog nok vente lidt med at juble over nyheden, for begge parter har indtilvidere afvist alle rygterne over for Fox News.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Ifølge rygterne er Jennifer og David nu blevet kærester i virkeligheden. (Foto: MEGA) 

- På et tidspunkt var vi begge vilde med hinanden på samme tid, men det var altid som to skibe, der sejlede forbi hinanden. Én af os var altid i et forhold, og vi krydsede aldrig den grænse, har David Scwimmer tidligere forklaret om romancen med Jennifer. 

I 1990’erne var Schwimmer kærester med blandt andre sangerinden Natalie Imbruglia, mens Aniston kærestede rundt med Adam Duritz, Tate Donovan og naturligvis Brad Pitt, som hun blev gift med i 2001.

Jennifer Aniston har ingen børn, mens Scwimmer har en 10-årig datter, Cleo, med ekskonen Zoë Buckman. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close