Kendte 6. juni 2018

Se klippet: Her spotter læge "mystisk bule" på kvindes hals - og redder hendes liv

En årvågen læge var lige ved at få kaffen galt i halsen, da han i begyndelsen af maj så TV-showet ”Beachfront Bargain Hunt”. Han opdagede nemlig en mystisk bule på en kvindes hals – han filmede bulen og lagde klippet på sin Facebook-profil i håb om at finde frem til kvinden. Heldigvis fik han kontakt til hende i tide, og det var formentlig med til at redde kvindens liv. Se klippet her

En amerikansk kvinde kan formentlig takke en årvågen læge – der befandt sig hundredvis af kilometer væk – for, at hun blev diagnosticeret i tide – og dermed overlevede en ellers dødelig sygdom.

Den amerikanske kvinde led nemlig af kræft i skjoldbruskkirtlen, men hun vidste det ikke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ikke før, at den årvågne læge fra New York, Erich Voigt, spottede sygdommen, mens han så hende i TV-showet ”Beachfront Bargain Hunt” i begyndelsen af maj.

Her opdagede lægen, at den mørkhårede kvinde havde en mystisk bule på sin hals, og det gjorde ham bekymret.

Som øre-næse-hals-læge har Erich Voigt ofte undersøgt patienter med lignende buler på halsen, og han vidste, at der potentielt kunne gemme sig en alvorlig sygdom bag.

Derfor filmede han den mystiske bule og kvinden og lagde klippet på sin Facebook-profil i håb om, at han kunne finde frem til kvinden.

Heldigvis gav det pote.

Via Facebook fandt han frem til kvinden, den 32-årige Nicole McGuinness fra Havelock, North Carolina. Hun tog til sin læge, der også blev bekymret for bulen. Yderligere undersøgelser viste, at hun led af kræft i skjoldbruskkirtlen.

- Det er simpelthen et mirakel i mine øjne, at han lige så programmet i TV, siger den taknemmelige kvinde ifølge News til ABC News.

Hun er nu i behandling, og lægerne er optimistiske, fordi sygdommen blev opdaget på et relativt tidligt stadie.

Det er ikke første gang, at den unge kvinde har kæmpet mod kræft.

Hun har tidligere haft en tumor i hjernen, som hun heldigvis er helbredt for – og det var netop også som følge af den kræftsygdom, at hun var med i TV-showet ”Beachfront Bargain Hunt” i begyndelsen af maj.

Sponsoreret indhold