Kendte19. februar 2018

Tragisk: 5-årig redder sin tvillingebror - men dør selv

En femårig dreng fra Nordirland er på tragisk vis druknet, efter at den lille dreng på heltemodig vis reddede sin tvillingebror fra at lide samme skæbne. Den tragiske ulykke, der fandt sted forrige weekend, skete blot to uger efter, at forældrene var blevet gift
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jayden_og_kayden.jpg
 (Foto: Privat)

Femårige Kayden Fleck døde som en vaskeægte helt.

Den lille dreng fra Ballymena, Nordirland reddede på heltemodig vis sin tvillingebror fra at drukne forrige weekend – men desværre mistede han selv livet, da han blev fanget i vandmasserne.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Den tragiske og uforståelige drukneulykke fandt sted lørdag den 10. februar, da tvillingebrødrene Kayden og Jayden legede i deres baghave.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jayden_og_kayden.jpg
 (Foto: Privat)

Tvillingebrødrene Kayden og Jayden Fleck. Foto: All Over

Pludselig var børnene væk – de var løbet ned til den nærliggende sø, River Braid, hvor de legede videre. Desværre endte legen dybt tragisk, da Jayden faldt i det kolde februar-vand.

Hans bror Kayden sprang resolut i, og det lykkedes broderen at få sin tvilling reddet i sikkerhed. Men han nåede ikke selv op af vandet, før at han mistede pusten og druknede.

Femårige Jayden blev kort efter fundet i sit drivvåde tøj, og der blev slået alarm. Den lille dreng fortalte, at hans bror havde reddet hans liv, men at broderen selv var forsvundet i vandmasserne.

Han blev fundet livløs i floden kort efter og blev med helikopter hastet til Royal Belfast Hospital for Sick Children. Han døde desværre senere samme dag.

Den tragiske ulykke fandt sted blot to uger efter, at de knuste forældre var blevet gift. De har nu begravet deres lille søn.

.

Sponsoreret indhold