Kendte3. januar 2017

Video: Her redder 2-årig sin tvillingebror på mirakuløs vis

En 2-årig dreng fra Utah reddede på nærmest mirakuløs vis sin tvillingebror, der havde fået et tungt skab ned over sig. Se den vilde redningsaktion lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/redder.jpg
 Foto: YouTube

Helte kommer i alle størrelser – og aldre.

Se nu blot denne video af en bare toårig dreng fra Utah.

Den lille dreng Bowdy reddede på mirakuløs vis sin tvillingebror Brock, efter at tvillingebroren havde fået et tungt skab ned over sig.

Den heltemodige lille fyr forsøgte at finde en måde, hvorpå han kunne befri sin bror – og han fik nærmest overnaturlige kræfter, da det til sidst lykkedes ham at løfte og rykke skabet væk fra sin bror, som slap med skrækken.

Hele redningsaktionen blev foreviget på det overvågningskamera, som forældrene havde installeret i børnenes værelse – og forleden valgte den chokerede, men mindst ligeså lykkelige far Ricky, at dele videoen på sin Facebook-profil.

- Jeg har været en smule tøvende med at dele dette. Men det vil ikke kun skabe opmærksomhed på et farligt problem, det er også fantastisk. Vi er så taknemmelige for det bånd, der er mellem disse tvillingedrenge. Vi ved, at Bowdy ikke var alene i at flytte skabet væk fra Brock. Og vi er taknemmelige for, at han er ok.

- Please sikre jer, at alle jeres skabe er sømmet fast til væggen. Del budskabet, lyder det videre fra den amerikanske far.

Videoen er på blot ét døgn blevet delt mere end 1.700 gange. Du kan se den herunder:

Sponsoreret indhold