Hollywood27. december 2017

Kunne være kræft: Seer spotter "mystisk" plet på Piers Morgan

En årvågen seer spottede noget mystisk ved den britiske TV-vært Piers Morgans hals og rådede ham til at få pletten undersøgt. Piers Morgan fortæller nu, at en hudlæge valgte at fjerne hele den mystiske plet og efterfølgende udtalte, at pletten kunne have udviklet sig til hudkræft
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/piers_morgan_roed.jpg
 (Foto: ITV Serial Killer)

Den britiske TV-vært Piers Morgan kan formentlig takke en årvågen seer for, at en potentiel dødelig sygdom blev opdaget og behandlet i tide.

Den opmærksomme TV-seer spottede et udslæt på TV-værtens hals i TV-dokumentaren ”Serial Killer” og kunne med egne ord ikke ”se bort fra det”. Derfor skrev hun til den 52-årige TV-vært og rådede ham til at søge læge for at få undersøgt den mystiske plet nærmere.

Og det var en særdeles god ide.

Til det britiske medie Daily Mail fortæller Piers Morgan, at en hudlæge straks fjernede den mystiske plet, og lægen tilføjede, at den endda kunne have udviklet sig til hudkræft senere hen.

- Giv den kvinde en guldmedajle, fortæller en glad og lettet Piers Morgan, der er gift med den 41-årige journalist Celia Walden og far til tre.

Den årvågne seer hedder Gillian Nuttall og har i mange år arbejdet med netop hudkræft. Hun fortæller, at hun så den populære dokumentar, hvor Piers Morgan har interviewet en række seriemordere, og opdagede noget mystisk på hans hud lige over den opknappede skjorte.

https://imgix.seoghoer.dk/morgan_0.jpg

Piers Morgan sammen med Mark Riebe, der er dømt for mordet på en kvinde, men tidligere indrømmede at have tage livet af i alt 13 kvinder - en tilståelse han dog senere trak tilbage. Foto: All Over

- Jeg satte TV’et på pause og kiggede nærmere – det irriterede mig virkeligt, så jeg fandt hans e-mail og skrev til ham, forklarer Gillian Nuttall, der skrev:

”Piers, med fare for at lyde skør ser jeg lige nu dit program, og der et udslæt på dit bryst. Har du fået det undersøgt?”

Det havde TV-værten altså ikke – men heldigvis kom han afsted til hudlæge, som valgte at fjerne den mystiske plet, der kunne have udviklet sig til noget farligt.

Under OL i Rio i sommeren 2016 var en opmærksom seer formentlig også skyld i, at en svømmer kom til læge i tide.

Svømmeren Mack Horton havde et modermærke på sit bryst, som havde ændret sig siden sidst, seeren havde set ham i vandet.

Mack Horton fik efterfølgende fjernet modermærket.

Det er dog ikke kun opmærksomme seere, der kan være skyld i, at en person kommer til læge i tide og bliver behandlet. En mere pudsig sag fra juli 2015 handlede nemlig om en 39-årig mand fra USA, der som følge af et hajangreb reddede sit liv.

Hajangrebet efterlod ham med en stor flænge i ryggen, og under behandlingen opdagede lægerne en stor kræftknude i mandens ryg.

Kræftknuden blev fjernet ved en operation, og manden overlevede både kræft og hajangreb.

Sponsoreret indhold