Kendte19. marts 2018

Forældre opdager noget mystisk ved datters smil – og redder hendes liv

Et skotsk forældrepar har efter alt at dømme reddet deres 8-årige datters liv, efter at de opdagede noget mystisk ved hendes smil under en Halloween-fest sidste år. Pigens ændrede smil var nemlig opstået som følge af en massiv hjernetumor, som hun nu har fået fjernet efter en 12 timer lang operation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megan_evans.jpg
 (Foto: Facebook)

Otteårige Megan Evans fra Skotland kan formentlig takke sine opmærksomme forældre for, at hun er i live i dag.

Forældreparret fra Glasgow, Skotland opdagede nemlig, at datterens smil havde ændret sig. Under en halloween-fest sidste år bemærkede det årvågne forældrepar Jason og Charlene, at Megan Evans’ smil var blevet en smule skævt, og de valgte derfor at tage hende til lægen for at få det undersøgt.

Og her – den 1. november 2017 – fik det unge forældrepar på 34 og 27 år den værst tænkelige besked: Lille Megan Evans havde en tumor på størrelse med en klementin i hjernen, og hun måtte straks på operationsbordet.

Tumoren havde presset på nogle nervebaner i hjernen og havde på den måde gjort pigens smil skævt - og det var altså årsagen til, at Jason og Charlene bemærkede, at der var noget galt med deres datter.

Det skriver The Sun.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megan_evans.jpg
 (Foto: Facebook)

Det var under en halloween-fest sidste år, at forældrene opdagede noget mystisk ved Megans smil. Foto: Facebook

Under den 12 timer lange operation lykkedes det lægerne på hospitalet Royal Hospital for Sick Children i Glasgow at fjerne tumoren. Men den efterlod desværre den unge pige med alvorlige eftervirkninger.

Hendes syn er i dag blevet voldsomt forringet, og hun har kun omkring tre procent syn tilbage. Derfor må lille Megan Evans bruge blindestok for at komme omkring, og det er selvsagt ikke en let omvæltning for den lille pige, der før var en aktiv gymnast.

Hendes forældre har derfor startet en indsamling på Facebook. Håbet er, at Jason og Charlene kan indsamle nok penge, så datteren kan komme under specialiseret behandling på et hospital i Berlin. Her findes der en behandling, der muligvis kan hjælpe lille Megan Evans med at få dele – eller sågar hele – synet tilbage.

Du kan følge forældrenes indsamling lige her.

Herunder kan du læse endnu flere historier om folk, der ved et rent tilfælde spottede noget, der reddede en andens liv:

Sponsoreret indhold