30-årig holdt som sexslave af seriemorder: Her bliver hun reddet

(Foto: YouTube)

I november 2016 gjorde politiet i Spartanburg County, South Carolina et gruopvækkende fund på en stor landejendom.

I en container fandt de en 30-årig kvinde, der havde været meldt savnet i omkring to måneder.

Kvinden – 30-årige Kala Brown – sad lænket fast til væggen med en stor kæde om halsen og var blev voldtaget gentagne gange i løbet af sit to måneder lange mareridt.

Gerningsmanden viste sig at være ejendommens ejer, Todd Kohlhepp. Og han havde ikke kun kidnapning og gentagne voldtægter på samvittigheden.

Todd Kohlhepp havde også taget livet af syv personer, deriblandt Kala Browns kæreste Charlie Karver, 32, der forsvandt på samme tid som hende.

I maj i år blev Todd Kohlhepp idømt livsvarigt fængsel uden mulighed for løsladelse, efter at han tilstod både kidnapning, gentagne tilfælde af voldtægter samt mordet på syv personer.

Nu har anklageren i den amerikanske delstat så valgt at offentliggøre en større mængde bevismateriale fra bestialske sag – deriblandt videoen, der viser øjeblikket, hvor Kala Brown blev befriet fra sit månedlange mareridt.

Du kan se videoen nederst i denne artikel.

Politiet kom på sporet af Kala Brown og hendes forsvundne kæreste 3. november 2016, efter at én af parrets mobiler udsendte signaler fra Todd Kohlhepps ejendom i Spartanburg County. Parret havde på daværende tidspinkt været forsvundet i omkring to måneder.

Da politiet ankom og begyndte at gennemsøge ejendommen, fandt de liget af tre personer, før at de hørte kvindeskrig fra en stor, grøn container.

Politiet valgte at filme øjeblikket, hvor de med hjælp fra flere typer værktøj fik brudt containerdøren ind og herefter fandt 30-årige Kala Brown siddende på en madras i hjørnet.

I den rystende video kan man høre, hvordan politiet forsøger at berolige Kala Brown, hvorefter de spørger hende, om hun ved, hvor hendes kæreste er.

- Charlie? Han skød ham, svarer Kala Brown i videoen, som du kan se nederst i denne artikel.

- Hvem?, spørger betjenten.

- Todd Kohlhepp skød Charlie Carver tre gange i brystet, pakkede ham ind i en blå presenning, puttede ham op i frontladet af traktoren og låste mig inde her. Jeg har ikke set ham siden. Han siger, at han er død og begravet. Han siger, at der er adskillige lig begravet rundt omkring derude, svarer Kala Brown.

Kala Brown blev hastet på hospitalet, og på vejen kunne hun tilføje, at hendes kidnapper også havde pralet med at have dræbt et ægtepar, før hun selv blev taget som gidsel. Og så havde Todd Kohlhepp angivelig også pralet med at have dræbt fire mennesker i en motorcykelbutik i Spartanburg County.

Kala Brown fortalte efterfølgende til efterforskerne, at hun og kæresten havde besøgt Todd Kohlhepp i begyndelsen af september sidste år, fordi hun var på udkig efter et rengøringsjob.

Da de ankom til landejendommen, skød og dræbte Todd Kohlhepp 32-årige Charlie Carver, inden at han låste Kala Brown ind i en container, hvor han voldtog hende flere gange de næste to måneder.

Ifølge politiet er det et mirakel, at Kala Brown blev fundet i live. Der var hverken lys, vinduer eller luftgennemstrømning i den grønne container, hvor hun blev holdt fanget.

Desuden fik Kala Brown kun besøg to gange om dagen, hvor hun fik serveret lidt mad og vand.

Todd Kohlhepp blev efterfølgende anholdt, og her indrømmede han mordet på de fire personer ved motorcykelforretningen tilbage i 2003. Han indrømmede også drabet på et ægtepar, der havde arbejdet på hans ejendom tilbage i 2015. Han tilstod ligeledes mordet på Kala Browns kæreste samt at have kidnappet og voldtaget hende gentagne gange.

Todd Kohlhepp blev i 2001 løsladt efter at have afsonet 15 år for voldtægt og kidnapning af en 14-årig pige i delstaten Arizona.

Nu forbliver han dog bag lås og slå.

Du kan se vidoeen, hvor Kala Brown bliver løsladt i videoen herunder:

Herunder kan du se billeder fra sagen:

Kala Brown - kvinde holdt som gidsel af Todd Kohlhepp

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close