Kendte26. maj 2020

Heicks hovedpine: Kalenderen er tom

- Vi er vant til at agere i modgang. Jesper og jeg har jo ikke prøvet andet de sidste fem år, så det skal vi nok finde ud af, siger Annette Heick.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/heick.jpg
 (Foto: Martin Høien)

– Jeg har ni job i kalenderen fra nu og til august næste år. Mens vi stadig skrev 11. marts, havde jeg 200. Jeg hader det. Kunne jeg tage en pille, der gjorde, at jeg sov, til det var overstået, så tog jeg den, siger Annette Heick til Berlingske.

Da SE og HØR taler med Heick, er humøret dog lidt bedre.

– I dag er jeg rimelig optimistisk – det er jeg faktisk. Det afhænger lidt af dagsformen, siger hun.

– Lige nu holder jeg vejret og prøver at fokusere på det, der er godt.

Ifølge "Mamma Mia!"-stjernen skal hun og manden, Jesper Vollmer, 46, nok få tingene til at hænge sammen økonomisk.

Vant til modvind

– Vi er vant til at agere i modgang. Jesper og jeg har jo ikke prøvet andet de sidste fem år, så det skal vi nok finde ud af. Men det er den langsigtede uvished, som er vanskelig, fortæller Annette Heick.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/heick_1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Annette og manden, Jesper Vollmer, 46, er ifølge musicalstjernen vant til at skulle klare sig i modgang. I 2015 brækkede Vollmer nakken i en badeulykke på en ferie i Thailand og har siden arbejdet på at få førligheden helt tilbage. (Foto: Dan Mariegaard)

Hun er med egne ord i den heldige situation, at hun har arbejdet med mange forskellige ting.

– Jeg er ikke kun ude at optræde – jeg skriver også, og jeg laver også fjernsyn engang imellem og så videre. På den måde klarer jeg mig jo igennem, fordi jeg kan navigere i forskellige retninger. Og med Jespers virksomhed går det for øvrigt pissegodt. Det, der er min bekymring, er, at rigtig mange af dem, som er mine samarbejdspartnere, mine kunder og til tider også mine arbejdsgivere – der vil være en del af dem, der ikke overlever på den anden side, og det synes jeg er rigtig, rigtig trist, lyder det.

– Konsekvenserne af det her har vi slet ikke set endnu. Og det er sådan set ligegyldigt, hvad for en politik, man tilhører – det er først om et halvt til et helt år, vi ser de rigtige konsekvenser af det her.

null

Sponsoreret indhold