Kendte14. marts 2020

Bubber arbejdsløs på grund af corona

Planerne for den næste måned var lagt for den 55-årige tv-vært, men nu er kalenderen ryddet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bubber_6.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Bubber står ligesom mange andre i underholdningsbranchen lige nu uden arbejde.

Det sker efter, at Nordens største cirkus, Cirkus Arena, har været nødt til at pille alle forestillinger i Bellahøj i København af plakaten på grund den voldsomme udbredelse af coronavirus.

Det fremgår af Arenas egen hjemmeside.

I stedet er landspremieren rykket til den 16. april klokken 17 i Horsens, som indtil videre ikke er aflyst.

Og netop aflysningen af de mange forestillinger rammer den cirkus-erfarne tv-vært, Bubber, som nu er ufrivilligt arbejdsløs i mere end en måned frem.

Sammen med sangerinden Julie Berthelsen skulle Bubber have været konferencier på cirkusforestillingerne "Cirkus ifølge Bubber 2."

- Det er da lidt ærgrerligt, for alt er booket, og jeg havde regnet med, at jeg skulle stå i manegen nu. Så man kan godt sige, at jeg er ufrivilligt arbejdsløs den næste tid. Jeg har også foredrag og andre ting, der er blevet aflyst, siger Bubber til Ekstra Bladet.

Bubber fortæller videre, at han kan være bekymret for det danske sundshedsvæsen, og mener derfor, det er nødvendigt at lytte til anvisningerne.

- Man ser jo hvor galt det går i andre lande, og det kaos det medfører, og derfor er det også helt forståeligt, at vi tager de forholdsregler, der skal til. Jeg kan jo sagtens gå rundt og synes, det er skideærgerligt, men vi er nødt til at være fælles om det her, tilføjer han til avisen.

Ingen der ikke bliver ramt

Til spørgsmålet om hvorvidt Bubber bliver ramt personligt på pengepungen efter aflysninger grundet coronavirus, svarer han:

- Jeg tror ikke på, at der er nogen, der ikke bliver berørt af den her situation økonomisk. Det kommer til at koste mig. Det har en pris, men man kan ikke skyde skylden over på andre. Det er bare op på hesten igen. Men man er virkelig sårbar i underholdningsbranchen, hvis der ikke kan komme folk.

Den delvise nedlukning af landet og de generelle konsekvenser af den heftigt omsiggribende coronasmitte har også sat nogle tanker i gang hos Bubber.

Han kalder situationen for mærkelig og uvant. Før han sammenligner den med at være på en golfferie uden bolde.

Den 55-årige tv-vært fortæller desuden i interviewet til Ekstra Bladet, at han og Julie Berthelsen snart går i gang med prøverne, selvom det er vanskeligt at øve sig uden lys, manege og savsmuld under fødderne.

Cirkus Arena plnlægger fortsat turnéen startende i Horsens i april og herefter videre rundt i landet. Arena håber at kunne vende tilbage til København i juni, når de andre forestillinger er overstået.

Sponsoreret indhold