Kendte10. november 2019

Hed jul for Pelle: Trekant i Thailand

Efter en julemiddag med familien tog Pelle Hvenegaard med et par hjem og var meget tæt på en omgang vild sex.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hvenegaard_mr.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Julen i 2001 var en hed affære for Pelle Hvenegaard, 44 – og ikke kun, fordi den blev tilbragt i Thailand.

Efter julemiddagen med familien tog tv-værten nemlig hjem med et andet par fra restauranten, fortæller han i sin nye bog "Bare stik ham en!".

Sammen med den malaysiske forretningsmand og hans kæreste delte han et par øl. Men da der ikke var flere tilbage, gik Pelle ud for at købe friske forsyninger – og kom tilbage til synet af parret kun iført et håndklæde hver.

– Det er spændende, og kvinden er ikke mindre fræk, nu da hun har smidt tøjet. Jeg kan tydeligt se hendes bryster under håndklædet. De ser pæne ud, og hun ser ud til at nyde, at jeg ret åbenlyst kigger på dem, skriver Hvenegaard, som også smed tøjet og iførte sig et håndklæde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/megass9711305_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er ikke kun sol og strand, man kan nyde i Thailand. (Foto: MEGA)

Lige ved og næsten

Kvinden bevægede hånden op ad Pelles lår og sagde: "My boyfriend has a very small dick!", mens den noget ældre mand ifølge den tidligere "Dagens Mand"-vært fulgte med og "kører to fingre op og ned ad den mindste pik, jeg nogensinde har set".

– Kvinden ser mig i øjnene. "I want you to fuck me", siger hun og tager min hånd for at trække mig over mod sengen. Jeg tøver. Det er virkelig mærkeligt, og jeg ved ikke helt, hvad jeg skal tænke. Jeg har lyst til at knalde hende, men noget i setuppet har jeg det svært med. Jeg er ikke til mænd, men så længe jeg ikke skal røre ved ham, har jeg intet problem med at være flere til sex. Det har jeg prøvet før, og det kan være både sjovt og frækt, fastslår Hvenegaard i bogen.

Så langt kom det dog ikke denne gang. For da tv-værten spurgte, om kvinden havde et kondom, var svaret nej. Af frygt for hiv og andre sygdomme stod stjernen derfor af – og smuttede ud ad døren til et skuffet blik fra kvinden.

Sponsoreret indhold