Kendte5. november 2019

Pelle Hvenegaard forfulgt af syg stalker: Modtog røde trusser

Skuespiller og tv-vært Pelle Hvenegaard fortæller nu om en syg stalker, der flere gange opsøgte ham nær hans hjem. På samme tid modtog hans også flere håndskrevne breve med kærlighedserklæringer – og sågar et par røde trusser
https://imgix.seoghoer.dk/pelle_hvenegaard_02_0.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Som populær skuespiller og tv-vært er Pelle Hvenegaard vant til at blive stoppet på gaden for at få taget et billede eller skrive en autograf. Det er dog ikke alle oplevelser med fans, der har været lige sjove og behagelige.

I sin nye bog ”Bare stik ham en” fortæller Pelle Hvenegaard, at han i over et halvt år i 2013 havde en stalker, der næsten dagligt opsøgte ham på hans private adresse på Christianshavn.

På samme tid modtog han også en hel del håndskrevne kærlighedserklæringer og sågar et par røde trusser, der blev lagt i hans postkasse.

- Hun kommer typisk om formiddagen og er der i to-tre timer. Så går hun igen og kommer tilbage om eftermiddagen og tager et par timer mere, fortæller Pelle Hvenegaard om denne ”mystiske” kvinde i 30’erne, der flakkede rundt tæt ved hans lejlighed.

- Hun ser i det hele taget ved første øjekast ret normal ud, men det er hurtigt tydeligt, at der er noget galt, fortæller Pelle Hvenegaard i sin bog.

Flere gange oplevede tv-værten, at der var tegnet et stort hjerte med farvekridt foran hans lejlighed. ”Jeg elsker dig, Pelle”, stod der.

I begyndelsen anede tv-værten ikke, om det var kvinden, der skrev kærligheds-hilsnerne og lagde brevene i hans postkasse. For selv om hun hele tiden var i nærheden, virkede hun ikke synderligt interesseret i ham, når han gik udenfor.

- Derfor kommer det som et chok, da hun en dag, jeg står og vasker bil, pludselig kommer direkte over mod mig.

- Jeg ser direkte ind i hendes øjne. De stirrer vildt og intenst på mig, fortæller Pelle Hvenegaard i bogen.

Kvinden udbrød ”Jeg elsker dig” til ham og blev ved med at gentage det, før hun spurgte, om de ikke skulle tage en øl sammen.

- Jeg kan mærke, at jeg er nødt til at være helt afvisende. Det er svært, for hun er tydeligvis syg, og jeg har mest lyst til at give hende en krammer og sige ”Nå for den, det var da noget værre noget”, men det går ikke, forklarer Pelle Hvenegaard.

Hele situationen blev mere ubehagelig, da kvinden pludselig udbrød, om de ikke skulle kæle lidt.

- Det er en vanvittig situation. Et eller andet sted ville det være ekstremt komisk, hvis det ikke var, fordi hun tydeligvis mener det gravalvorligt, fortæller Pelle Hvenegaard i sin bog og tilføjer, at han bestemt, men roligt bad kvinden om at gå.

Det ville kvinden dog ikke – i stedet løftede hun op i sin nederdel. Kvinden havde ingen trusser på. Til gengæld havde hun hans navn "Pelle" tatoveret på lysken.

- Jeg samler febrilsk klude, spand og støvsuger sammen, smækker kølerhjelmen i og går hen imod vores opgangsdør. Jeg ser mig ikke tilbage, men er i fuldt alarmberedskab.

- Jeg frygter, at hun løber efter og hakker en kniv i ryggen på mig, og jeg er klar til at smide alt og løbe, fortæller Pelle Hvenegaard i sin nye bog.

Tre dage efter den ubehagelige episode var kvinden tilbage, og tv-værten valgte at ringe 112, og en tilkaldt bil kom og hentede den syge kvinde.

Siden den dag så parret ikke noget til kvinden.

Pelle Hvenegaards nye bog "Bare stik ham en" udkom 31. oktober på Politikens Forlag.

Sponsoreret indhold