Nyheder27. november 2017

Pelle Hvenegaard: Min datter skal ikke være kendt

Pelle Hvenegaard ved, hvor svært det er at vokse op som barnestjerne. Derfor vil han fremover forsøge at skåne snart toårige Zoe Ukhona for de sociale medier.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pelle-hvenegaard1.jpg
 (Foto: All Over)

Likene vælter ind, når Pelle poster et billede af sin charmerende datter på Instagram, men det får snart en ende.

– Ukhona er rigeligt eksponeret, så vi skal til at trække i den anden retning, siger Pelle Hvenegaard.

Han ved nemlig om nogen, hvad det vil sige at vokse op som en kendis.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pelle-hvenegaard.jpg
 (Foto: All Over)
Pelle Hvenegaard har besluttet at skåne sin datter, så hun ikke skal vokse op i mediernes søgelys, som han selv gjorde. (Foto: All Over)

– Jeg blev kendt som 12-årig, da jeg spillede med i ”Pelle erobreren”. Det er bare skidesvært, at alle andre ved, hvem du er, før du selv ved det, siger den 42-årige TV-vært, der for øjeblikket har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet for at skrive en bog og nyde sin snart toårige datter.

– Jeg synes, jeg er et godt eksempel på, at det er et svært udgangspunkt at vokse op og være kampkendt fra starten af. Hun skal ikke være et kendt lille menneske. Hun skal have sin anonymitet. Og der bliver vi nok nødt til at trække en grænse nu, sagde Pelle Hvenegaard.

Sammen med sin kone Caroline, deres datter og Pelles mor rejser parret snart væk fra den danske efterårskulde for at nyde solens stråler i Thailand.

Se Pelle Hvenegaards smukke datter i videoen herunder:

Sponsoreret indhold