Kendte3. oktober 2020

Harvey Weinstein ramt af nye voldtægtsanklager

Selvom filmproducenten i februar blev kendt skyldig i to tilfælde af seksuelle overgreb og senere idømt 23 års fængsel, så er han nu endnu en gang ramt af anklager
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harvey_weinstein_0.jpg
 Foto: MEGA

Selvom den 68-årige filmproducer tilbage i marts måned blev idømt 23 års fængsel, efter at han blev kendt skyldig i to tilfælde af seksuelle overgreb, så er han nu igen ramt af nye anklager om voldtægt.

Han er nu blevet sigtet for seks nye punkter i forbindelse med to påståede voldtægter.

Det skriver PageSix, der har fået oplysningerne fra distriktsanklageren i Los Angeles.

Den ene voldtægt skulle angiveligt have fundet sted på et unavngivet hotel i Beverly Hills mellem september 2004 og september 2005.

Den 68-årige tidligere filmmogul er også anklaget for at have voldtaget en anden kvinde to gange på et hotel i Beverly Hills ved forskellige lejligheder i november 2009 og november 2010.

Filmproduceren kan nu lægge yderligere seks anklagepunkter oveni de allerede eksisterende sigtelser i Los Angeles, hvor han er beskyldt for enten voldtægt eller seksuelt overgreb mod i alt fem forskellige kvinder.

100 kvinder har beskyldt Weinstein for forskellige former for seksuelle overgreb over flere årtier. Han afviste konsekvent alle beskyldningerne.

Ifølge filmproduceren var der hver gang tale om frivillige seksuelle handlinger.

- Jeg er taknemmelig for de første kvinder, der valgte at rapportere disse forbrydelser, for deres mod har givet andre styrke til at komme frem, skriver distriktsanklageren Jackie Lacey i en pressemeddelelse og fortsætter:

- De seneste ofres villighed til at stå frem og ville vidne mod så magtfuld en mand, det giver os yderligere beviser, som vi har brug for, for at kunne opbygge en overbevisende straffesag.

Harvey Weinstein afsoner lige nu sine 23 år i et fængsel i New York.

null

Sponsoreret indhold