Kendte 2. juli 2020

Sia måtte beskytte 17-årig danser fra Harvey Weinstein

Voldtægtsforbryderen Harvey Weinstein havde et godt øje til den unge Maddie Ziegler. Det måtte sangerinden Sia sætte en stopper for
Foto: MEGA

Den australske sangerinde Sia har gennem mange år benyttet sig af den unge Maddie Zieglers dansekundskaber i forbindelse med koncerter og musikvideoer. Samarbejdet har resulteret i et blomstrende venskab og har betydet, at "Chandelier"-sangerinden vil gøre alt, der står i hendes magt for at beskytte den 17-årige danser - især fra den skandaleramte filmproducer Harvey Weinstein.

Det kreative samarbejde mellem Sia og Maddie Ziegler startede, da Maddie var blot 11 år gammel, og hun har siden da medvirket i en lang række af Sias musikvideoer og kreative projekter. Men den unge danser drømmer også om at blive skuespiller, og det fik den forhenværende filmproducer og dømte voldtægtsforbryder Harvey Weinstein færden af for nogle år siden. 

I et interview med Zach Sang Show fortæller den 44-årige Sia om en episode, hvor hun måtte sætte en stopper for, at Weinstein fik fat i Maddie. 

Maddie Ziegler i Sias musikvideo "Chandelier": 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg holdt hende væk fra et fly, som Harvey Weinstein prøvede at få hende med på, afslører hun.

- Jeg ved, at der er tidspunkter, hvor min indsigt virkelig har gjort en forskel som at have holdt hende i sikkerhed… Ja, det var virkelig modbydeligt… Da han inviterede hende, ringede jeg og fortalte det til hendes mor, Melissa, det blev jeg nødt til. Jeg sagde bare: "Please, gør det ikke. Gør det ikke, gør det ikke, gør det ikke". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Harvey Weinstein er notorisk kendt for flere gange at have inviteret unge aspirerende skuespillerinder med på sit privatfly eller på hotelværelser, hvor han efterfølgende ville udsætte dem for seksuelle overgreb.

- Jeg mener, så snart jeg mødte Maddie, følte jeg det her ekstreme ønske om at beskytte hende, og jeg tror, ​​det var en del af min egen helbredelse, og jeg følte det her ekstreme behov for at redde hende, siger Sia og fortsætter: 

Harvey Weinstein før et retsmøde i New York, USA (Foto: MEGA)

- Ironien er, at jeg ikke ønskede at blive berømt, og jeg kastede det her barn i rampelyset. Hun sagde til mig: "Vær ikke fjollet, jeg var allerede berømt, og jeg ville gerne være berømt." Og jeg ville sige: "Og du ved, det kan stoppe når som helst, ikke? Hvis du vil have det til at stoppe, kan jeg få det til at stoppe. Du kan bare vende tilbage til at være en normal person igen".

Sia fortæller også, at hun for nyligt også bremsede den unge danser fra at få en rolle i en kommende Hollywoodfilm, fordi Sia ikke mente, at rollen var passende for Maddie. 

- Jeg er sikker på, at hendes manager synes, jeg er hammer irriterende. Det er jeg sikker på. 

Harvey Weinstein afsoner lige nu en 23 års lang straf i et fængsel i New York efter at være blevet kendt skyldig i seksuelle overgreb og voldtægt af tredje grad. 

I maj måned trådte fire nye kvinder frem med voldtægtsanklager mod Weinstein. En af kvinderne skulle angiveligt have været blot 17 år, da voldtægten fandt sted.

Sponsoreret indhold