Krimi 11. marts 2020

Harvey Weinstein i uhyggelig e-mail: “Jen Aniston skal dræbes”

”Jen Aniston skal dræbes” stod der i e-mail, der tirsdag blev vist i retten i forbindelse med sagen mod den tidligere filmproducer
(Foto: MEGA)

Voldsomme e-mails afslører, at den dømte voldtægtsforbryder Harvey Weinstein skrev til sin publicist, at Hollywood- stjernen Jennifer Aniston skulle dræbes, efter hun angiveligt fortalte, at han havde krænket hende seksuelt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

67-årige Weinstein blev 24. februar fundet skyldig i voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje mod to andre kvinder. Den tidligere filmproducer risikerer at blive idømt op til 29 års fængsel.

Det skriver News. 

I dokumenter, der i går kom frem i retten, kunne man se, at Weinsteins publicist, Sallie Hofmeister, den 31. oktober 2017 skrev:

”Ikke sikker på, om du har set den her. Jennifer Aniston”, stod der i e-mailen.

”Jennifer betroede til en ven, at Weinstein under produktionen af filmen ”Derailed” i 2005 forgreb sig seksuelt på hende ved at presse sig op mod hendes ryg og tage hende på numsen”, stod der i en email National Enquirer havde fået fat på, som publicisten sendte videre til Weinstein.

”Igennem årene ville han ofte glo på hendes bryster og bevæge sin mund, hvilket gjorde Jennifer utilpas”.

Artiklen fortsætter under billedet... 

Foto: MEGA

Mere end 80 kvinder er stået frem og anklager Harvey Weinstein for voldtægt og seksuelle overgreb (Foto: MEGA)

”Vi citerer også en kilde tæt på Jennifer, som fortæller the Enquirer; ”Harvey var forgabt i Jennifer Aniston – han havde en voldsomt crush på hende, og han talte konstant om, hvor lækker hun var””, stod der videre i den e-mail, som Harvey Weinstein fik videresendt.

Omkring 45 minutter efter, at den tidligere filmproducer modtog mailen, svarede han Sallie Hofmeister:

”Jen Aniston skal dræbes”.

The Enquirer offentliggjorde aldrig anklageren vedrørende Jennifer Aniston, og en talsperson for den tidligere ”Venner”-stjerne har tidligere kaldt dem ”falske”.

  • - Jennifer Aniston er aldrig blevet udsat for seksuel chikane af Harvey Weinstein, sagde Stephen Huvane den gang.

  • - Han kom aldrig tæt nok på til at røre ved hende, og hun har aldrig været alene med ham.

Men sidste år fortalte Aniston Vareity, om Weinsteins ”svinske opførsel” under premieremiddagen for filmen ”Derailed”. Det skriver New York Post.

  • - Jeg husker, at jeg sad ved et bord sammen med Clive Owen, og vores producers og en af mine venner sad også sammen med mig, sagde hun.

  • - Og han kom bogstavelig talt hen til bordet og sagde til min ven: ”rejs dig op!” Og jeg tænkte bare ”oh my gosh”. Så min ven rejste sig, og Harvey satte sig ned. Det følte sig bare så frygteligt berettiget, og det var så svinsk.

Aniston fortalte Varity, at Weinstein forsøgte at presse hende til at tage en kjole på til premieren som var designet af hans kone, Georgina Chapman, på daværende tidspunkt.

En række anklager mod Weinstein i oktober 2017 satte gang i bevægelsen #MeToo.

Mere end 100 kvinder har beskyldt Weinsten, der er far til fem, for seksuelt overgreb. De fleste af kvinderne var ikke involveret i sagen og hans dom. Her var der tale om seks kvinder som vidnede mod filmmogulen.

I meget følelsesladede vidneforklaringer over tre uger, forklarede Weinsteins ofre i detaljer, hvordan han ville lokke dem til hoteller i New York og Los Angeles med påstanden om, at han ville hjælpe dem med deres skuespillerkarriere, før han forgreb sig på dem seksuelt.

 

Sponsoreret indhold