Kendte3. april 2019

Ghita Nørby efter chok-interview: Jeg føler mig nærmest voldtaget

Skuespillerinde Ghita Nørby satte tirsdag aften flere ord på sit opsigtsvækkende interview med Radio24syv i sidste måned, der fik flere til både at kritisere hende og kalde hende dement
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ghita-naerby.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Ghita Nørby føler sig med egne ord ”nærmest voldtaget” og har ikke i sinde at lade sig interviewe nogensinde igen.

Så kontant lød ordene, da den 84-årige skuespiller tirsdag aften deltog i åbningen af Nordisk Kulturfestival i Kalundborg.

Det skriver sn.dk.

Årsagen skyldes ifølge Ghita Nørby det opsigtsvækkende interview med Radio24syv, som blev sendt på radiokanalen i sidste måned.

[node:aller-poll]

Radioprogrammet "Hele Danmark Ghita" fik flere til tasterne, fordi Ghita Nørby - ifølge mange - opførte sig ganske upassende og ubehageligt under interviewet med radiovært Iben Maria Zeuthen.

Tirsdag aften fortalte Ghita Nørby, at hun ikke forstår, hvorfor hun er blevet lagt for had efter interviewet:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ghita_noerby_interview_foto_dr.jpg
 (Foto: DR)

Her besøger Ghita Nørby Thomas Skov i Det Nye Talkshow på DR. Ifølge skuespillerinden er det fremover slut med interview. Foto: DR

- Det er meget overraskende for mig. Jeg synes jo, at jeg nærmest er blevet voldtaget i den her sag. Så hvorfor skal jeg lægges for had, når man snarere burde sige, at det var godt, at jeg sagde fra. (...) Det gjorde et stort indtryk på mig, at det sådan var planlagt. At jeg ligefrem skulle sidde overfor en, der havde viljen til at ødelægge mig. Det har jeg aldrig været ude for før, siger Ghita Nørby ifølge sn.dk.

Skuespillerinden tilføjer i samme ombæring, at hun aldrig mere vil lade sig interviewe.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/iben_maria_zeuthen_3.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Radioværten Iben Maria Zeuthen fra Radio24syv. Foto: Ritzau Scanpix

Efter ”Hele Danmark Ghita" blev sendt, spekulerede mange i, om den aldrende skuespillerinde var ramt af demens, og at det måtte være en demenssygdom, der gjorde, at hun ifølge flere opførte sig ubehageligt overfor Iben Maria Zeuthen.

Til det sagde Ghita Nørby tirsdag aften til sn.dk:

- Det har været en meget underlig oplevelse for mig at blive bebrejdet at være 84 år. Det er mærkeligt at blive kaldt dement, eller at man har Alzheimers, som jo ikke er noget at lave sjov med.

Sponsoreret indhold