Kendte13. marts 2019

Nu reagerer Ghita Nørby: Den dummeste historie i hele verden

Ghita Nørby reagerer nu på den portrætdokumentar, der tidligere i dag blev sendt på Radio24syv. Dokumentaren har fået flere til at kritisere Ghita Nørbys måde at være på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0_15.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Ghita Nørby svarer nu igen på den dokumentar, som tidligere i dag blev sendt på Radio24syv.

Dokumentaren "Hele Danmark Ghita" fik flere til tasterne, fordi Ghita Nørby - ifølge mange - opførte sig ganske upassende og ubehageligt under interviewet med radiovært Iben Maria Zeuthen.

Nu svarer hovedpersonen selv så tilbage. I en kortfattet besked skriver Ghita Nørby i en mail til Ekko:

- Der er ikke noget at sige. Den dummeste historie i hele verden.

Ifølge Radio24syv viser dokumentaren, der altså kan høres på radiokanalens hjemmeside, nogle sider af Ghita Nørby, som nok vil komme bag på de fleste lyttere.

Og der er da også mange, der har brugt dagen på at diskutere, om skuespillerinden opfører sig klædeligt og passende under interviewet med Iben Maria Zeuthen.

- Hvad tror du, at jeg tænker? spørger Ghita Nørby for eksempel på et tidspunkt intervieweren.

- Jeg tror, du tænker, at jeg er en idiot, svarer Iben Maria Zeuthen.

- Fuldkomment rigtigt, siger skuespilleren.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ghita-naerby.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Ghita Nørby har fået folk til tasterne, efter hun medvirker i dokumentaren "Hele Danmarks Ghita". Foto: Kaspar Wenstrup

Få minutter inde i dokumentaren lyder det anklagende fra Ghita Nørby:

- Jeg forstår overhovedet ikke, hvad du mener. Du er meget, meget tåget. Først og fremmest er du sentimental. Det er jeg overhovedet ikke. Jeg står på mine meget kønne ben og er et dybt selvstændigt ældre menneske. Så alt, hvad der ikke har humor. Alt hvad der ikke har...at kunne se på sig selv og lade være med at være sød. Det interesserer mig ikke.

Iben Maria prøver igen:

- Så jeg skal bare lige forstå. Jeg som person. Jeg har været her i ni minutter cirka... interesserer dig ikke nok til, at du vil lade mig lave det her portræt?

Ghita Nørby syder:

- Jamen ved du hvad, det ved jeg da ikke noget om, du fortæller jo intet. Du er kun overfladisk. Yndig. Ser dejlig ud. Er en meget køn og smuk kvinde. Du fortæller mig intet. Du er kun i skjul. Hvor er du? Jeg er ret tydelig, skal jeg sige dig. Men hvor er du, som vil snakke med mig? Lad vær med at være det der udvendige spektakel, lyder det fra Ghita Nørby.

Det er svært at tyde, hvad det egentlig er, at Ghita Nørbys kritik af Iben Maria Zeuthen er, og det er svært at finde ud af, hvad Ghita Nørby mener.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/iben_maria_zeuthen.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Radioværten fortæller på et tidspunkt i dokumentaren, at hun er bange for Ghita. Foto: Aller Media

Iben Maria Zeuthen fortæller i begyndelsen, at hun havde planlagt at lave et portræt af Ghita Nørby og planen var, at det skulle optages hjemme hos Ghita Nørby.

Aftalen mellem Iben Maria Zeuthen og Ghita Nørby var herefter, at de skulle optage syv timer i træk uden at stoppe båndoptageren.

[node:aller-poll]

Radioværten endte kun med at få lidt under to timer på bånd.

Og det er disse optagelser, der nu lægger til grund for dokumentaren, der altså har fået flere til at kritisere Ghita Nørby.

Du kan høre radiodokumentaren her.

Sponsoreret indhold