Kendte26. marts 2019

Ghita Nørby laver grin med det hele efter Radio24Syv-interview

Ghita Nørby har med hjælp fra Jim Lyngvild kreeret det perfekte comeback oven på Radio24yv-interviewet "Hele Danmarks Ghita"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ghita_noerby_0.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

- Skal vi lave en kop te?, spørger radiovært Iben Maria Zeuthen under dokumentaren, "Hele Danmarks Ghita", der bestemt ikke gik stille for sig.

Faktisk udviklede interviewet sig til en lettere dramatisk affære, hvor Ghita gang på gang satte Iben Marai Zeuthen på plads. Dokumentaren har delt vandene: Nogle forstår, at Ghita reagerer som hun gør, mens andre er af den overbevisning, at hun går langt over stregen i interviewet.

- Hvad tror du, at jeg tænker?, spørger Ghita Nørby for eksempel på et tidspunkt i interviewet.

- Jeg tror, du tænker, at jeg er en idiot, svarer Iben Maria Zeuthen.

- Fuldkomment rigtigt, siger skuespilleren.

Og det er langt fra slut dér, og så forsøger Iben Maria Zeuthen lettere desperat at komme med foreslag om at lave te og gåture i haven for at lette den trykkede stemning.

Ghita har tidligere meldt ud, at hun ikke har noget at sige, og at historien er den dummeste nogensinde. Men nu tyder det på, at den folkekære skuespillerinde alligevel melder ind med noget, der kan tydes som et comeback.

Med hjælp fra designer og forfatter, Jim Lyngvild, optræder Ghita nemlig på et Instagram-billede på Lyngvilds Instagram-profil.

Her troner hele Danmarks Ghita i et isblå omgivelser med matchende isblå kjole, der leder tankerne hen på H. C. Andersen-eventyret "Snedronningen", og i hånden holder hun - ja - en kop te.

Til billeder skriver Lyngvild ikke andet end: "Skal vi lave en lille kop te? Foto og design: Jim Lyngvild"

Og så kan man jo så selv fortolke på, om Lyngvild og Ghita rent faktisk forsøger at sige noget med Instagram-billedet. Noget kunne i hvert fald tyde på det.

Radioprogrammet "Hele Danmarks Ghita" kan høres HER, mens hele interviewet, der måske viser et noget mindre dramatisk møde mellem de to kvinder, kan høres på radioens råbånd.

Sponsoreret indhold