Første smugkig på "Don't Worry Darling": Harry Styles i hed kyssescene

Britiske Harry Styles har i en årrække langsomt - men sikkert - bevæget sig fra musik over på det store lærred.

Og til næste år springer han ud som vaskeægte Hollywood-hovedrolleindehaver som Jack i den psykologiske thriller ”Don’t Worry Darling”.

Filmen, der får premiere om cirka et år, er instrueret af skuespiller Olivia Wilde, som undervejs i optagelserne pludselig kom gående hånd-i-hånd med sin ansatte Harry Styles, 27.

Nu åbenbarer de første scener sig for ganske givet forventningsfulde fans – og det ser ud, som om det bliver frækt!

One Direction-stjernen kan ses i et relativt heftigt snav med sin medspiller, 25-årige Florence Pugh, der spiller rollen som hans hustru Alice.

Se traileren her: 

Og netop dén scene – som kun lige fylder et enkelt sekund i teaseren – får folk til tasterne i kommentarsporet på Youtube.

- Hahahaha, det er så fantastisk mærkeligt at se ham i sådan en scene, skriver en bruger under smugkigget.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Det bliver hot undervejs i "Don't Worry Darling" (Foto: Youtube/New Line)

Fandt hinanden på settet

Traileren røber desuden, at der nok er relativt meget knald på dramatikken. Undervejs ser vi desuden karakteren Alice forsøge at rive plasticfilm af sit hoved.

”Don’t Worry Darling”-optagelserne begyndte i slutningen af 2020, men produktionen blev sat på pause i to uger, da en person på settet blev testet Covid19-positiv.

I februar kunne cast og crew så fejre ”wrap-fest” og her kunne turtelduerne med 10 års aldersforskel ses stå glade sammen.

Og inden da fejrede Olivia Wilde optagelsernes afslutning ved at poste et billede af netop Styles, hvormed hun i dén grad sendte ros til sin unge kollega.

En måned forinden dukkede billeder af parret op for første gang. Her gæstede de et bryllup, og kilder fortalte, at de to var ”meget glade for hinanden”.

Wilde brød en forlovelse med skuespiller Jason Sudeikis sidste år efter at have været sammen siden 2011. Sammen har de to børn, Otis på seks og Daisy på fire.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Parret går romantisk tur efter en frokost i deres Los Angeles-kvarter Los Feliz.
(Foto: Ritzau Scanpix)

Efter bruddet og offentliggørelsen af den hede romance mellem Styles og Wilde, har sidstnævnte angiveligt modtaget en del had på de sociale medier. Her har hun både fået at vide, at hun ”burde skamme sig”, at hun har stjålet Harry, og at deres nyfundne romance er ”pinligt”.

Over en periode begrænsede den smukke 37-årige skuespiller og instruktør mulighederne for at kommentere opslag på sin Instagram-profil.

Ifølge Daily Mail bor Harry Styles og Olivia Styles i øjeblikket under samme tag i et trendy luksushjem i Los Angeles-kvarteret Los Feliz.

Olivia Wilde (klædt i lyst sæt) er den støttende kæreste i kulissen ved Harry Styles' tunéstart i Las Vegas.
(Foto: MEGA)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close