Sexede Harry Styles: Klar til hede sexscener i ny film

Foto: MEGA

Det er ikke mange uger siden, det blev bekræftet, at den 27-årige sanger Harry Styles havde scoret sig endnu en filmrolle efter hans nylige medvirken i den kommende thriller ”Don’t Worry Darling”.

Denne gang er det i filmen ”My Policeman”, hvor han står til at spille den blonde, homoseksuelle politibetjent Tom Burgess.

Men udover at fans kan glæde sig over endnu en film med stjernen på storskærmen, lader det desuden til, at alle, der hungrer efter at se Styles uden tøj på, meget vel endelig får lov til netop det.

Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie skal han nemlig indspille et par hede scener med sin medskuespiller David Dawson, hvor de begge står til skulle at rive tøjet af hinanden.

- Harry skal have sex på skærmen, og de har et mål om at få det til at se så ægte ud som overhovedet muligt, lyder det fra en insider, der desuden bekræfter, at der vil være en scene, hvor Harry er helt nøgen.

- Der vil ikke være efterladt meget til fantasien, understreger kilden.

Ifølge insideren har Styles altså på modigste vis kastet sig ud i denne rolle, og han er ”spændt på udfordringen”.

- Han vil altid gerne gøre ting, som folk måske ikke forventer af ham, og han vil gerne udfordre, hvad andre tænker om ham – og det vil helt sikkert ske med denne film.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sangeren har aldrig været sky, når det kommer til at tage atypiske valg i forhold til særligt påklædning. Foto: Ritzau Scanpix

Filmen er baseret på romanen fra 2012 af samme navn, hvor Harry altså spiller rollen som betjenten Tom Burgess, der er gift med skolelæreren Marion, der bliver spillet af Emma Corrin.

Emma Corrin er lige nu aktuel i ”The Crown”.

Det vil være tredje gang, at Styles forsøger sig med at være skuespiller efter hans debut i 2017 i filmen ”Dunkirk” og siden i ”Don’t Worry Darling”, der for ikke længe siden afsluttede sine optagelser.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close