Olivia Wilde irettesætter sig selv: Nej, jeg bor IKKE med min eks

Foto: MEGA

Rygterne lød første gang tilbage i februar, at den 37-årige ”Booksmart”-skuespillerinde Olivia Wilde var nødsaget til at flytte ind sammen med sin eksforlovede, Jason Sudeikis, grundet den endnu verserende coronapandemi.

Tidligere på ugen bekræftede Wilde så selv påstandene, da hun indsendte dokumenter til retten i håb om at få tilkendt et polititilhold med en 30-årig stalker.

Men nu trækker skuespillerinden altså udtalelsen om, at hun skulle bo under samme tag som sin eks, tilbage.

Det skriver TMZ.

Løj for retten

I dokumenterne til retten stod der ellers sort på hvidt: ”Jeg bor sammen med mr. Sudeikis og vores to børn” – noget der nok fik de fleste til at løfte øjenbrynene, i og med hun siden januar har dannet par med den 10 år yngre sanger Harry Styles.

Nu fortæller flere kilder tæt på skuespillerinden til det amerikanske medie, at parret altså IKKE bor sammen, selv om de begge befinder sig i Storbritannien for at kunne være der for deres børn.

Artiklen fortsætter under billedet...

Parret har sammen sønnen Otis på seks år og datteren Daisy på fire år. Foto: MEGA

Wilde selv har endnu ikke sat ord på, hvorfor hun valgte at berette anderledes i retsdokumenterne, men ifølge insidere kunne det meget vel være grundet hendes ønske om at få tilkendt polititilholdet for både hende selv, Sudeikis og deres børn.

Jason Sudeikis og Olivia Wilde brød deres syv år lange forlovelse tilbage i november, efter de havde dannet par siden 2011.

I januar blev Wilde så første gang spottet sammen med den 27-årige sanger Harry Styles hånd i hånd, da de begge deltog i sangerens managers bryllup.

De to faldt angiveligt for hinanden under optagelserne til filmen ”Don’t Worry Darling”, hvor de begge spiller med, mens Wilde desuden er instruktør på filmen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close