Kendte1. maj 2021

Første foto af fængslet Ghislaine Maxwell: Forslået og slet ikke til at kende

Det første foto af den fængslede Ghislaine Maxwell er blevet offentliggjort, og billedet viser en forslået og fuldstændig uigenkendelig rigmandsdatter
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega563202_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Det første foto af den fængslede Ghislaine Maxwell er blevet offentliggjort – et lille år efter den britiske jetset-dronning blev anholdt.

Billedet, der er blevet offentliggjort af Maxwells advokater, viser en forslået og fuldstændig uigenkendelig Maxwell i fængslet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20210429-225936-5_3mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Det første foto af en fængslet Ghislaine Maxwell. Foto: Ritzau Scanpix

Desuden ser det ud til, at Ghislaine Maxwell – der beskyldes for at have hjulpet afdøde Jeffrey Epstein med at rekruttere unge piger til sex – har fået et blåt øje.

Billedet er blevet offentliggjort af hendes advokater sammen med et brev, hvor advokaterne endnu engang klager over forholdene i fængslet.

I brevet beskriver advokaterne blandt andet, hvordan Ghislaine Maxwell har svært ved at sove om natten, fordi vagterne gentagne gange lyser med lommelygter ind i hendes celle – angiveligt fordi fængselspersonalet mener, at hun kan være selvmordstruet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20210428-145010-3_53mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Maxwell sammen med den sexdømte Jeffrey Epstein. Foto: Ritzau Scanpix

Det er dog noget, som Maxwells advokater afviser.

Advokaterne oplyser desuden, at Ghislaine Maxwell har bemærket et blå mærke ved sit øje, men at hun ikke ved, hvordan det blå mærke er opstået. Ifølge advokaten kan mærket være kommet, fordi Ghislaine Maxwell er nødsaget til at bruge en maske over øjnene, når hun sover, på grund af lommelygterne.

Ghislaine Maxwell har siddet i fængsel siden sidste sommer, og efter planen begynder retssagen mod hende 12. juli.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega689005_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Ghislaine Maxwell. Foto: MEGA

Ghislaine Maxwell blev anholdt i juli sidste år. Hun er anklaget for at have skaffet unge piger og kvinder til den sexdømte Jeffrey Epstein. Hun er også anklaget for at have misbrugt nogle af pigerne selv.

Ghislaine Maxwell nægter sig skyldig i alle anklager.

Jeffrey Epstein tilstod tilbage i 2008 at have betalt mindreårige piger for seksuelle tjenester. Dengang blev den amerikanske finansmand idømt 13 måneders fængsel under en retssag, der blev genstand for stor kritik og opmærksomhed. Mange mente, at finansmanden var sluppet alt for billigt.

I juli 2019 blev Jeffrey Epstein igen anholdt og sigtet for sexforbrydelser mod mindreårige – denne gang skulle overgrebene have fundet sted i både Florida og New York.

En måned senere, 10. august 2019, blev han fundet død i sin celle i fængslet.

Sponsoreret indhold