Krimi7. juli 2020

Efter storslået anholdelse af Ghislaine Maxwell: Så tæt var det på at gå galt

FBI havde alting nøje planlagt, da rigmandsdatteren Ghislaine Maxwell blev anholdt i sidste uge, efter at have været forsvundet fra offentligheden siden 2015. Alligevel var det hele alt for tæt på at gå helt galt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega564734_001.jpg
 Foto: MEGA

Da rigmandsdatteren Ghislaine Maxwell tilbage i 2015 stod ansigt til ansigt med anklagerne om at skulle have medvirket til Jeffrey Epsteins sexforbrydelser, forsvandt hun som dug for solen.

I mere end et år har FBI været i hælene på hende, og i sidste uge kunne de endelige storme hendes hjem i New Hampshire og informere myndighederne om, at hun nu var anholdt.

Men trods et nøje planlagt bagholdsangreb, så var den mere end 32 millioner dyre aktionsplan lige ved at ryge i vasken.

Det skriver Mirror.

For at kunne komme i mål med anholdelsen var der nemlig flere fly i luften, der fløj rundt i området, og larmen generede en af naboerne, der ønskede at finde ud af, hvad det var, der foregik.

- Flyene havde lavet larm siden klokken fem om morgenen. Det var virkelig en plage. Så vi begyndte at ringe rundt til hinanden for at finde ud af, hvad det var, det handlede om. Til sidst var der en, der kørte derned og så en række biler, der har linet op, lyder det fra en af de lokale i området.

Naboen forlangte at få at vide, hvad det var, der var gang i, og agenterne fortalte, at de var fra ”New England map society” (en form for klub for mennesker, der elsker at læse kort, red.).

Problemet med den løgnehistorie var bare, at den eksakte nabo selv var en ekspert i kort og geologi.

- Han så lige igennem dem, og han bad om at få lov til at kigge ind i deres biler, men han blev fortalt, at det var slet ikke nogen mulighed. Så han sagde det til sin kone, som så ringede til politiet om FBI. Det var virkelig sjovt, lyder det.

Trods den nysgerrige nabo, så lykkedes det FBI at gennemføre anholdelsen af den 58-årige Ghislaine for at have hjulpet sin tidligere kæreste, Jeffrey Epstein med sine sexforbrydelser.

https://imgix.seoghoer.dk/mega686375_004.jpg
 Foto: MEGA

Ghislaine Maxwell blev anholdt i sidste uge for sin medvirken til sexforbrydelser sammen med den pædofile Jeffrey Epstein. Hun nægter sig skyldig. Foto: MEGA

Inden hun købte sin syv millioner danske kroner dyre hjem i New Hampshire, holdt hun sig skjult i først Colorado, Wyoming og så Massachusetts.

Anholdelsen kommer kun uger efter, at Netflix-dokumentaren ”Filthy Rich” havde sin premiere hos streaminggiganten.

Jeffrey Epstein blev selv anholdt og sigtet for sexforbrydelser med mindreårige i juli 2019. En måned senere blev han fundet død i sin celle i fængslet.

Sponsoreret indhold