Krimi2. juli 2020

Jeffrey Epsteins partner - Ghislaine Maxwell - anholdt

Rigmandsdatteren Ghislaine Maxwell, der flere gange har været knyttet til den sexanklagede Jeffrey Epstein, er blevet anholdt og sigtet for at have medvirket i Epsteins sex-forbrydelser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ghislaine_maxwell.jpg
 (Foto: MEGA)

Sagen om sexforbryderen Jeffrey Epstein har nu fået tilføjet endnu et kapitel.

Tidligere i dag blev rigmandsdatteren Ghislaine Maxwell, der flere gange har været knyttet til den sexanklagede Jeffrey Epstein og også været kæreste med ham, således anholdt og sigtet for at have medvirken i hans forbrydelser.

Det skriver flere amerikanske medier, deriblandt NBC.

Ghislaine Maxwell blev ifølge det amerikanske medie anholdt af FBI omkring klokken 08:30 lokal tid i Bedford, New Hampshire.

Ghislaine Maxwell er blevet beskyldt for at have lokket kvinder ind i Epsteins omgangskreds, hvorefter kvinderne angiveligt blev udsat for seksuelle overgreb begået både af Jeffrey Epstein og hans magtfulde venner – deriblandt den britiske prins Andrew.

Maxwell har siden Epsteins død i august sidste år har været som sunket i jorden.

Hun har tidligere afvist at have noget med sagen at gøre.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/maxwell.jpg

Ghislaine Maxwell har flere gange været knyttet til Jeffrey Epstein - nu er hun anholdt. Foto: MEGA

Jeffrey Epstein tilstod tilbage i 2008 at have betalt mindreårige piger for seksuelle tjenester. Dengang blev den amerikanske finansmand idømt 13 måneders fængsel under en retssag, der blev genstand for stor kritik og opmærksomhed. Mange mente, at finansmanden var sluppet alt for billigt.

I juli 2019 blev Jeffrey Epstein igen anholdt og sigtet for sexforbrydelser mod mindreårige – denne gang skulle overgrebene have fundet sted i både Florida og New York.

En måned senere, 10. august 2019, blev han fundet død i sin celle i fængslet.

Sponsoreret indhold