Krimi7. juli 2020

Medie: Ghislaine Maxwell har hemmelige optagelser fra sexfester

Ghislaine Maxwell har angiveligt et hemmeligt lager, hvor hun gemt alle Jeffrey Epsteins videoer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ghislaine_jeffreyipiccy-collage.jpg
 Foto: MEGA

Jeffrey Epsteins berygtede ekskæreste Ghislaine Maxwell blev fængslet torsdag i sidste uge og sidder lige nu i et topsikret fængsel i New York.

Den 58-årige britiskfødte kvinde er sigtet for at have medvirket i Jeffrey Epstein mange sexforbrydelser, hvor de har udnyttet mindreårige piger og lavet en sexhandel med de unge piger.

Hvis Ghislaine Maxwell, der er datter af en britisk rigmand, bliver kendt skyldig står hun til en fængselsdom på 35 år.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega564734_001.jpg
 Foto: MEGA

Her ses Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein sammen Harry Weinstein. Han er nu dømt for flere sexovergreb og voldtægter på kendte skuespillere. Foto: MEGA

Nu skriver Daily Mail, at hun muligvis har et es gemt i ærmet i form af en noget speciel livsforsikring.

Ifølge mediet har hun gemt alle Jeffrey Epsteins videooptagelser af sex med de mindreårige kvinder. Daily Mail skriver, at han godt kunne lide at optage de sexovergreb, der blev begået mod pigerne. Og ifølge den britiske avise skulle flere meget prominente mænd optræde sammen den nu afdøde amerikanske mangemillionær på flere af optagelserne.

I 2019 blev mangemillionæren Jeffrey Epstein anholdt og fængslet i New York. Under en ransagning af hans hus fandt politiet tusindevis af fotos med afklædte unge piger og et pengeskab fyldt med disketter, hvor flere af dem havde påskriften 'nøgne piger'.

https://imgix.seoghoer.dk/wennphotosseven396596.jpg
 Foto: MEGA

Det lokale politi i New Hampshire og FBI anholdte torsdag i sidste uge Ghislaine Maxwell i et hus i Bradford, hvor hun gemte sig. Foto: MEGA

Det er en af Ghislaine Maxwells veninder, der fortæller om de hemmelige bånd.

- Jeg mener, at de hemmelige sex-bånd som er gemt væk kan blive hendes billet til at slippe fri fra anklagerne, hvis myndighederne er villige til at indgå en aftale med hende. Hun har kopier af alt, hvad Epstein havde, siger hun til Daily Mail.

- Hvis Ghislaine bliver straffet, vil hun tage dem allesammen med i faldet, siger den hemmelige kilde videre til Dail Mail.

I august måned sidste år blev Jeffrey Epstein fundet død i sin fængselscelle. Ifølge myndighederne begik han selvmord, selvom to vagter skulle holde øje med ham, da han tidligere havde forsøgt at tage livet af sig selv i sin celle.

Flere amerikanske medier har tidligere skrevet, at den amerikanske mangemillionær havde optagelser af sig selv og andre, når de havde sex med de unge piger.

Flere af de kvindelige ofre har fortalt om, at prins Andrew deltog i sexfesterne. Men han er ikke den eneste, der bliver sat i forbindelse med Epstein. Flere gange er den amerikanske præsiden Donald Trump blevet fotograferet sammen med Epstein. Han tidligere udtalt, at de var gode venner. Bill Clinton er også blevet nævnt af flere unge piger, der fortæller, at han tit besøgte Jeffrey Epstein.

Sponsoreret indhold