Tidligere butler afslører Ghislaine Maxwells samling: Dildoer og nøgenbilleder af unge piger

Ghislaine Maxwell og hendes advokater har gjort en del for at holde detaljerne om hendes \

Ghislaine Maxwell og hendes advokater har gjort en del for at holde detaljerne om hendes "hobby" hemmelig

Foto: MEGA

Den bebrillede 70-årige mand, Juan Alessi, var en gang vedligeholdelsesansvarlig butler på en af Jeffrey Epsteins mange ejendomme. 

Og nu kommer nogle af de foruroligende ting, han fandt hos Epstein og hans tidligere kæreste Ghislaine Maxwell, frem i lyset. 

Sidstnævnte, 58-årige Maxwell, blev arresteret i sit New Hampshire-skjul tidligere i denne måned, og under en høring er det nu kommet frem, at hun havde interesser af den mere obskure slags.

Det skriver blandt andre Daily Mail

- Hun havde et album fuld af fotografier af unge mennesker, unge piger. Piger. Og jeg husker, at det var hendes hobby, lyder det i udtalelsen fra butleren Alessi, som han kom med allerede i 2016.

- Det var piger, som var topløse. De slikkede sol, står der videre.

Detaljer om sexliv

Det er Virginia Giuffres advokat, der stod for indsamlingen af butlerens udsagn i sin tid.

36-årige Giuffres er en af de mest fremtrædende anklagere af den dømte finansmand og den anklagede britiske rigmandsdatter.

Dokumenterne, som Maxwells advokater ellers gør meget for at hemmeligholde, inkluderer desuden detaljer om Ghislaines sexliv. Det var dele af dem, der altså for nylig blev fremlagt.

Dommer Loretta Preska foreslår at resten af dokumenterne – 80 styks på i alt hundredvis af sider – vil blive offentliggjort indenfor en uge. 

Den 58-årige britiske kvinde nægter sig skyldig og afviser alle anklager om at skulle have lokket unge piger i nærheden af den dømte pædofil Jeffrey Epstein, som i august sidste år tog livet af sit selv i en fængselscelle.

Maxwell er desuden anklaget for selv at have deltaget i nogle af overgrebene.

Den i dag 70-årige butler Juan Alessi var ansvarlig for vedligehold på palæet i Palm Beach

Den i dag 70-årige butler Juan Alessi var ansvarlig for vedligehold på palæet i Palm Beach (Foto: Mega)

Vidnet fortæller i udsagnene, at Epsteins kæmpestore palæ i Palm Beach var plastret til med billeder, kunst og fotografier, af nøgne kvinder – inklusiv billeder af Maxwell, tilsyneladende.

Undervejs i hans vidneudsagn kommer han ind på, hvad han fandt, de gange hans opgave var at rydde op efter parrets ”besøg” af unge piger i deres såkaldte massagerum.

Her opdagede han sexlegetøj, som eksempelvis en dobbelt-dildo.

Den 70-årige Juan, der arbejdede på Epsteins ejendom fra 1990 til 2005, fortæller, at der var ”over 100” unge piger forbi, som gennem årene blot blev beskrevet som ”massører” af Epstein og Maxwell.

Sexlegetøj i skraldet

I løbet af april 2005 blev der igangsat en overvågning af Epsteins hus i Palm Beach.

I oktober samme år fulgte en undercover-betjent efter en skraldevogn, der forlod adressen på 358 El Brillo, som i dag er berygtet. Under en gennemgang af skraldeposerne fra bilen dukkede andre former for sexlegetøj op.

Myndighederne forsøgte at slå fast, hvilken slags sexlegetøj der var tale om, og rådførte sig derfor med nogle af Epsteins ofre.

Et af ofrene, som stadig i dag er anonym, identificerede objektet som en lilla ”Jelly A**I Wand”, som forhandles i sexbutikker i det sydlige Florida.

Bilagene med Alessis forklaringer, der nu er offentlige (Foto: US District Court Southern of New York)

Bilagene med Alessis forklaringer, der nu er offentlige (Foto: US District Court Southern of New York)

Bilagene med Alessis forklaringer, der nu er offentlige (Foto: US District Court Southern of New York)

Bilagene med Alessis forklaringer, der nu er offentlige (Foto: US District Court Southern of New York)

Offeret Virginia Guiffre, født Roberts, fortæller, at hun og andre unge piger blev rekrutteret af Maxwell til seksuelle ydelser – ikke kun med Epstein, men med en større forsamling af ”magtfulde og velhavende mennesker”.

Og ”massage” var bare et kodeord for sex.

- Jeg fandt ting som dildoer. Det hedder vist en ”dobbelt”. Jeg kan ikke lige at sige det.. For de her kvinder.. Jeg fandt dem, tog handsker på, tog dem med ud og vaskede dem, hvorefter jeg lagde dem tilbage i frk. Maxwells skab igen, fortalte Juan Alessi om sine fund i 2016.

Epstein døde i sin celle på Manhattan sidste år, mens han ventede på rettergang.

Ghislaine Maxwells retssag starter om et år, og da retten i New York afviste hendes kaution på 30 millioner kroner, sidder hun fortsat fængslet indtil da.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close