Kendte24. august 2018

Tog uskyldigt foto af døtre: Først bagefter opdagede hun giftig slange

Et australsk forældrepar fik et chok, da de så billederne af deres 16 måneder gamle piger på skovtur. På det ene billede opdagede forældrene nemlig, at en giftig slange havde været tæt på at angribe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/slange_1.jpg
 (Foto: Privat)

Australske Stacee Chapman og kæresten Jake er godt klar over, at der gemmer sig farlige dyr ude foran familiens hoveddør.

I den australske ødemark lever der således både giftige slanger, giftige edderkopper og giftige skorpioner, og man skal derfor holde ekstra øje, når man færdes i det fri.

Alligevel var forældreparret ikke forberedte på at komme så tæt på et af de frygtede dyr, som de gjorde, da de forleden var på hyggetur i det fri med parrets 16 måneder gamle tvillingepiger Isla og Ava.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/slange_1.jpg
 (Foto: Privat)

Lille Isla og Ava på turen - før snlangen dukkede op. Foto: Privat

Det var dog først, da de var kommet hjem, at de opdagede, hvor tæt de havde været på en af landets – og verdens – mest giftige slanger.

Her nærstuderede moderen de billeder, hun havde taget – og på et af billederne så hun tydeligt, at en såkaldt eastern brown slange havde været tæt på hendes 16 måneder gamle piger.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/slange2_0.jpg
 (Foto: Privat)

Først bagefter opdagede moderen den slange, der var millimeter fra pigerne. Foto: Privat

Efterfølgende valgte hun at dele billedet på sin Facebook-profil, hvor hun opfordrede alle i området til at være ekstra forsigtige, når de bevægede sig rundt i området.

- Jeg får ondt i maven, vi er så taknemmelige for, at vores babyer er i sikkerhed og hjemme hos os. Vi havde en skytsengel, der beskyttede dem den dag, skrev hun til billedet på Facebook.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/slangen.jpg

Eastern brown slangen er af de mest giftige i verden. Foto: All Over

Eastern brown slange er den anden mest giftige slange i Australien og anses som en af de giftigste i hele verden. Siden 2000 har 17 mennesker mistet livet som følge af et bid.

Forrige år døde en blot seksårig pige i New South Wales efter at være blevet bidt af en eastern brown slange.

Sponsoreret indhold