Droppet af konen: Begår selvmord - lader giftig slange bide ham ihjel

Foto: Privat

En russisk mand – der netop var blevet forladt af sin kone – har valgt begå selvmord på en yderst bizar og makaber måde.

Den 31-årige Arslan Valeev fra Sankt Petersborg brugte én af sine kæle-slanger til at tage livet af sig selv, efter at den russiske mand var blevet forladt af sin kone.

Han lod simpelthen én af verdens giftigste slanger – den sorte mamba – bide ham i fingeren. Giften er så stærk, at den kan slå et fuldvoksent menneske ihjel på få minutter.

Og ikke nok med det, så valgte Arslan Valeev at live-streame sine sidste minutter på jorden, mens han bønfaldt seerne om at kontakte hans ekskone.

Det skriver Daily Mail.

Arslan Valeevs ægteskab begyndte allerede at vakle i sommers, da han anklagede konen - Ekaterina 'Katya' Pyatyzhkina – for at have været ham utro. Parret havde sammen haft stor succes med at dele videoer på YouTube, hvor de fremviste deres store slange-samling.

Ifølge Daily Mail endte den 31-årige ægtemand med at overfalde sin kone i august på grund af utroskabsrygterne. Én måned senere valgte han offentligt at undskylde for sin opførsel – men nu har han så valgt at tage sit eget liv.

I hans selvmordsvideo, som Daily Mail har valgt at vise dele fra, kan man se, hvordan Arslan Valeev henvender sig til sine seere og siger, at ”det er tid til at gøre dét, der må gøres”.

Herefter forsvinder han ud af kameraets synsfelt, men vender tilbage kort tid efter – øjensynligt efter at han har ladet en af sine sorte mamba-slanger bide ham i fingeren. Man ser ikke selve biddet, men Arslan Valeev viser bidsåret til kameraet.

Parret til deres bryllup.

Ekaterina 'Katya' Pyatyzhkina og Arslan Valeev til parrets bryllup. Se flere fotos nederst i artiklen. Foto: Privat

Herefter begynder hans tilstand hurtigt at forværres, han begynder at mumle, og han begynder at svede og hyperventilere. På et tidspunkt henvender han sig til seerne og bønfalder dem om at kontakte hans ekskone. Han siger blandt andet hendes telefonnummer.

- Dette er Katyas nummer, hvis nogen får fat på hende, så sig, at hvis hun har tid til at komme og se mig, ville jeg blive glad. Jeg er faktisk allerede døende. Farvel. Jeg ville være glad for at se Katya. Hold op hvor jeg ryster, siger Arslan Valeev i videoen.

Ifølge det britiske medie Daily Mail slog mindst én af seerne alarm. Seeren ringede efter en ambulance, der ankom til Arslan Valeevs hjem kort tid efter. Ambulanceredderne kunne dog konstatere, at Arslan Valeev allerede var død.

Den sorte mamba er Afrikas største giftslange – enkelte eksemplarer kan blive op over fire meter. Den betegnes som en af verdens farligste slanger – både på grund af dens stærke gift, den aggressivitet og det faktum, at den er lynhurtig. Den kan bevæge sig med næsten 20 kilometer i timen.

Slangen er tilmed så muskuløs, at den kan rejse sig op og bide et menneske, der står oprejst, direkte i ansigtet. I Østafrika, hvor den sorte mamba blandt andet holder til, kaldes den ”The Seven Step Snake”, fordi dens ofre siges kun at have syv skridt tilbage efter et bid, inden de dør som følge af giften.

Du kan se billeder fra sagen i galleriet herunder: 

Arslan Valeev død af sort mamba

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close