Hollywood 16. juni 2015

Osbourne bidt af giftig edderkop

Det er de fleste menneskers værste mareridt, men det er anden gang, at Kelly Osbourne prøver at blive bidt af edderkoppe-bisser.
Foto: All Over Press

Vi kender alle frygten for kryb som edderkopper og slanger. For Kelly Osbourne blev mareridt til virkelighed, mandag.

Således delte hun dette billede:

 

I got bit on my neck by a poisonous spider again!!!! Look how much blood they had to take!!!

A photo posted by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Jun 15, 2015 at 3:01pm PDT

Historien melder intet om, hvad det er for en edderkop, men der findes mange giftige typer i USA. De fleste af dem kan behandles, og derfor måtte sangeren og TV-stjernen en tur på hospitalet.

Ifølge Osbourne selv var det i et bid på halsen, og det er anden gang på syv måneder, at de klamme kræ bider hende. I efteråret var det således i ansigtet, hun blev bidt. Hendes hjemby, Los Angeles ligger da også tæt på Mojave-ørkenen, og her er behårede kræ som taranteller hverdagskost. Dog er det sjældent at de bliver set på gaden i L.A. og både dør-skærme og airconditioning plejer at holde dem væk fra folks hjem i de mere by-agtige zoner af millionbyen. Lige nu hvor sommeren så småt er begyndt at bringe den ekstreme hede til Sydcalifornien, bruger de fleste A/C i deres hjem døgnet rundt.

Men når man gerne vil bo eksklusivt i Hollywood, så bor man i The Hills, og her er der masser af den type edderkop, man kalder Den Sorte Enke. Som bekendt en af de mest giftige og de kan være livsfarlige - specielt for børn. Den Sorte Enke er ikke stor, og de sidder gerne under potteplanter og grankogler på teresser og venter på at slå klørene i mennesker.

Folk bliver ofte bidt om natten, fordi edderkopper gerne kommer frem i mulm og mørke. Og man lægger ikke mærke til, at de nærmer sig ens hovedpude, når man er helt væk i drømmeland og snorkbobler.

Kelly Osbourne, 30, måtte af med flere blodprøver, da hun var på hospitalet. Men hun har det allerede fint igen.

Sponsoreret indhold