Kendte 3. juli 2018

Heltemodig hund redder ejer fra slange-bid

En golden retriever endte med opsvulmet snude, efter at den på heltemodig vis reddede sin ejer fra at blive bidt af en slange. Hunden blev hastet på hospitalet, hvor den kom under behandling og nu er i bedring
(Foto: Paula Godwin)

Amerikanske Paula Godwin kan formentlig takke sin bedste firbenede ven for, at hun ikke endte med at blive bidt af en aggressiv klapperslange under en gåtur i Anthem, Arizona i fredags.

Det var nemlig hendes golden retriever ved navn Todd, der afværgede angrebet og dermed sørgede for, at Paula ikke blev bidt.

Desværre blev Todd, en ung hvalp på seks måneder, selv bidt af den giftige slange, og hunden måtte efterfølgende indlægges på dyrehospitalet for at få behandling.

Paula har efterfølgende lagt billeder på sin Facebook-profil, der viser, hvordan Todds snude hævede op som følge af slangebiddet – og den måtte da også under intensiv behandling for at overleve.

Heldigvis er Todd så småt kommet til hægterne igen efter biddet, der fandt sted den 29. juni. Og mon ikke også den har fået tilpas mange kiks og klap for sin heltemodige indsats.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

 

Sponsoreret indhold