Kendte20. december 2017

14-årig dreng dør timer efter at han delte foto af slangebid

En 14-årig dreng fra Indonesien døde blot timer efter, at han havde delt et billede på de sociale medier, der viste, hvordan en kobraslange havde bidt ham. Den 14-årige forsøgte selv at stoppe giften fra at sprede sig med hjælp fra snørebånd, men han døde få timer efter på det lokale hospital
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/slange_front.jpg
 Foto: Privat

En blot 14-årig dreng fra den indonesiske Java-provins er død, efter at han blev bidt af sit kæledyr: En kobraslange.

Den unge dreng – kendt blot under navnet Aril – blev angiveligt bidt i armen af den giftige slange, da han forsøgte at tage et billede af den.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut!

Aril nåede at dele to billeder på det sociale medie WhatsApp, hvor man kunne se både slangen og biddet – få timer senere døde han af giften.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Den tragiske hændelse fandt angiveligt sted den 11. december, hvor den unge dreng med få minutters mellemrum sendte to billeder på sin WhatsApp.

Det første billede viste slangen, der formodes at være den, der gav ham det dødelige bid. Det første billede blev taget 9.50 lokal tid og viste, hvordan den giftige slange havde rejst sig med munden åben – klar til at bide.

Dens karakteristiske "hætte" bag hovedet var tilmed slået ud - et tegn på at slangen følte sig truet eller var klar til an angribe.

https://imgix.seoghoer.dk/slange1.jpg

Billedet er taget klokken 09.50 og viser slangen, der formodes at have påført Aril det dødbringende bid. Foto: Privat

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut!

Det andet billede blev blot taget blot fire minutter senere, klokken 9.54, og viste Arils blodige arm efter, hvad der formodes at være et slangebid. På billedet kan man også se, hvordan den unge dreng har forsøgt at stoppe giften fra at sprede sig ved at binde snørebånd stramt om sin arm.

- Mellem liv og død, skrev han ifølge Daily Mail som kommentar til det sidste billede.

https://imgix.seoghoer.dk/slange2.jpg

Aril forsøgte selv at standse giften fra at sprede sig med hjælp fra snørebånd. Foto: Privat

En ven – der muligvis havde modtaget beskederne – hastede hjem til Aril og sørgede for at få ham på hospitalet.

Men da var det allerede for sent. Lægerne kæmpede hele dagen for at redde ham med hjælp fra modgift, men Aril døde klokken 22 samme aften.

Aril ejede tilsyneladende flere slanger – deriblandt kobraen der regnes som en af de mest giftige og farlige i hele verden. Han var ifølge sin mor alene hjemme, da den tragiske hændelse fandt sted.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut!

Historien om Aril kommer blot tre måneder efter, at en russisk mand valgte at begå selvmord ved at lade en af sine slanger bide ham.

Den ulykkelige mand, der var blevet forladt af konen, valgte endda at live-streame sine sidste minutter på jorden, mens han bønfaldt seerne om at kontakte hans ekskone.

Du kan læse hele den rystende historie her.

Sponsoreret indhold